Γειά σας πήρα τηλέφωνο την μαθηματική βιβλιοθήκη να ρωτήσω αν υπάρχουν τα βιβλία συναρτήσεων του κυρίου Καζαντζή και μου είπαν οτι κυκλοφορούν σε ανατύπωση.Επειδή δεν έχω την ευχέρεια να τα δώ πριν τα παραγγείλω μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο τους π.χ έκταση ύλης μεθοδολογίες παραδείγματα κτλ;Τα γνωρίζω μόνο από την φήμη τους και δεν ξέρω τίποτα παραπάνω.
Ευχαριστώ πολύ.
Θ.Ν. Καζαντζής Συναρτήσεις
Συντονιστής: spyros
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Re: Θ.Ν. Καζαντζής Συναρτήσεις
Αγαπητέ φίλε,
αν θες, ρίξε μια ματιά στη συζήτηση που έγινε εδώ και ειδικά στο κείμενο του Λεωνίδα Θαρραλίδη (lonis), που αναφέρεται στο ερώτημά σου.
αν θες, ρίξε μια ματιά στη συζήτηση που έγινε εδώ και ειδικά στο κείμενο του Λεωνίδα Θαρραλίδη (lonis), που αναφέρεται στο ερώτημά σου.
Ευχαριστώ για την απάντηση σας
Αυτό είναι πολύ καλό γιατί τα θέλω για προσωπική μελέτη και όχι για να διδάξω από αυτά.Είναι κάποια θέματα στις συναρτήσεις και τα όρια που δεν τα έχω χωνέψει πλήρως,γι αυτό χρειάζομαι τέτοιου είδους βιβλία.
Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω οτι βγήκα απο το πανεπιστήμιο σαν καλός λύτης και όχι μαθηματικός και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό.Μου άρεσε στο αφιέρωμα η άποψη του κυρίου Καζαντζή για τα πανεπιστήμια και το παράδειγμα του κυρίου Θωμαίδη για τους φοιτητές και την απόλυτη τιμή .Δυστυχως έτσι είναι η κατάσταση.
Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω οτι βγήκα απο το πανεπιστήμιο σαν καλός λύτης και όχι μαθηματικός και προσπαθώ να το αλλάξω αυτό.Μου άρεσε στο αφιέρωμα η άποψη του κυρίου Καζαντζή για τα πανεπιστήμια και το παράδειγμα του κυρίου Θωμαίδη για τους φοιτητές και την απόλυτη τιμή .Δυστυχως έτσι είναι η κατάσταση.
Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης