Πρόγραμμα 28ου Συνεδρίου της ΕΜΕ

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
cretanman
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Πρόγραμμα 28ου Συνεδρίου της ΕΜΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cretanman » Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:51 pm

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις έλαβα στο email μου το πρόγραμμα του 28ου συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Αθήνα. Με χαρά βλέπω ότι μέλη μας είναι εισηγητές στο συνέδριο!

Τέλος το Σάββατο 13:00 - 14:00 έχουμε την επίσημη συνάντηση των μελών του mathematica.gr η οποία φέτος δεν συμπίπτει με τη συνάντηση των παραρτημάτων όπως πέρυσι. Έτσι θα έχουμε όλοι τη χαρα να συζητήσουμε και να γνωριστούμε! Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας συμπεριέλαβαν στο επίσημο πρόγραμμα του Συνεδρίου και κυρίως το συντονιστή μας και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του mathematica.gr Σπύρο Καρδαμίτση, για τις συζητήσεις του με τους διοργανωτές.

Καλό θα είναι όσα μέλη μας έχουν κάποια εισήγηση στο συνέδριο να μας ενημερώσουν εδώ ώστε να είμαστε ενήμεροι.

Αλέξανδρος
Συνημμένα
programma.pdf
(229.44 KiB) Μεταφορτώθηκε 226 φορές

Αλέξανδρος Συγκελάκης
Άβαταρ μέλους
Κώστας Μαλλιάκας

Re: Πρόγραμμα 28ου Συνεδρίου της ΕΜΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κώστας Μαλλιάκας » Παρ Νοέμ 04, 2011 7:12 am

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όσους βοήθησαν στην εισαγωγή στο επίσημο πρόγραμμα του συνεδρίου την συνάντηση των μελών μας που έτσι αυξάνει και άλλο το κύρος του. Θα χαρώ πολύ να δω τα μέλη μας εκεί.
Εγώ θα έχω μια εισήγηση το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Β και ώρα 12.50-13.10 μαζί με τον συνάδελφο Τάσο Σωτηράκη (άρα θα καθυστερήσω λίγο στην συνάντηση).

KDORTSI
Διακεκριμένο Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KDORTSI » Παρ Νοέμ 04, 2011 11:30 am

Χαίρομαι κι εγώ που στο μεγάλο αυτό γεγονός της χρονιάς της ευρύτερης μαθηματικής κοινότητας,εντάχθηκε κι η συγκέντρωση των μελών του mathematica.
Είναι μια ευκαιρία για ανθρώπινες σχέσεις και για εγγύτερες συζητήσεις.
Ακόμα ενημερώνω, αν και σημειώνεται στο πρόγραμμα του συνεδρίου, πως το θέμα της δικιάς μου εισήγησης είναι:
"Η κίνηση ως μέσο μοντελοποίησης διαφόρων προβλημάτων μέσα από τις δυνατότητες των σύγχρονων λογισμικών"
και ορίστηκε για το απόγευμα της Παρασκευής στις 16.40-17.00 στην αίθουσα Β΄.
Όπως δηλώνει κι ο τίτλος, στην εργασία αυτή παρουσιάζεται ένα δείγμα των ικανοτήτων διαφόρων λογισμικών στην αντιμετώπιση προβλημάτων
που εμφανίζονται στη δουλειά του δασκάλου των μαθηματικών και τα οποία σχετίζονται με κίνηση και μεταβολή.

Κώστας Δόρτσιος
τελευταία επεξεργασία από KDORTSI σε Παρ Νοέμ 04, 2011 9:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

mtsarduckas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mtsarduckas » Παρ Νοέμ 04, 2011 3:49 pm

Γνωρίζει κάποιος αν τα πρακτικά του συνεδρίου θα ανεβούν στο internet κάποια στιγμή; Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
polysot
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από polysot » Παρ Νοέμ 04, 2011 4:35 pm

mtsarduckas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν τα πρακτικά του συνεδρίου θα ανεβούν στο internet κάποια στιγμή; Ευχαριστώ πολύ!
Δε νομίζω ότι έχουν ανέβει στο διαδίκτυο κάποια φορά τα πρακτικά...

Σωτήρης Δ. Χασάπης

Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
ykerasar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ykerasar » Παρ Νοέμ 04, 2011 5:14 pm

Είμαι ικανοποιημένος που σαν μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου συντέλεσα πέρυσι και φέτος ώστε να ανγνωριστεί η προσφορά των ανθρώπων του mathematica στη μαθηματική παιδεία. Φυσικά η μεγάλη τιμή ανήκει στον Σπύρο Καρδαμήτση.
Κατά τα άλλα το Σάββατο 12 Νοέμβρη στην αίθουσα Α΄ (ώρα 18.00΄) θα αναπτύξω ένα θέμα με τίτλο "Μαθηματικοποίηση της Γνώσης και Μοντελογράφηση (μια Διαλεκτική Σχέση)"
Επίσης την Παρασκευή 11 Νοέμβρη (ώρα 18.40΄) παίρνω μέρος στο "Στρογγυλό Τραπέζι" με θέμα "Μαθηματική Μοντελοποίηση: Τρέχουσες Εξελίξεις και Προοπτικές"
Γιάννης Κερασαρίδης

Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Παρ Νοέμ 04, 2011 6:35 pm

polysot έγραψε:
mtsarduckas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν τα πρακτικά του συνεδρίου θα ανεβούν στο internet κάποια στιγμή; Ευχαριστώ πολύ!
Δε νομίζω ότι έχουν ανέβει στο διαδίκτυο κάποια φορά τα πρακτικά...
Τα πρακτικά των πρώτων 22 συνεδρίων έχουν ήδη ανέβει στο διαδίκτυο από την ΕΜΕ εδώ.
Τα συγχαρητήρια μου στην ΕΜΕ για την κίνηση αυτή.

edit:

:coolspeak: για την ώρα του :logo:

Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες