Εύχομαι θερμά, Χρόνια πολλά και καλά, υγεία, ευτυχία ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, στον φίλο και εξαίρετο Μαθηματικό Γρηγόρη Κωστάκο, όπως και σε όλες όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του , ιδιαίτερες ευχές στον Διαχειριστή Γρηγόρη και στην Μαργαρίτα Βαρελά (margavare).
Η τελευταία ηταν ένα από τα λιγα άτομα που είχε ανεβάσει αρκετά φυλλάδια στο pathfinder τα πρώτα χρόνια του Ιντερνετ και μου είχαν φανεί χρήσιμα τότε σαν επιπλέον υλικό. Την ευχαριστώ από εδώ έστω και αργοπορημένα.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
• Ιδιαίτερες θερμές ευχές για υγεία και ό,τι άλλο επιθυμεί στον εκλεκτό συνάδελφο Γρηγόρη Κωστάκο,
στον οποίο οφείλουμε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την δυνατότητα να επικοινωνούμε μεταξύ μας, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να μαθαίνουμε ο ένας απ' τον άλλον και (γιατί όχι) να αντιδικούμε επιστημονικά, αλλά πάντοτε καλοπροαίρετα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στους εορτάζοντες της οικογένειας mathematica, να χαίρονται τους ανθρώπους τους.
Τις πλέον πλέον ιδιαίτερες ευχές μου στον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΣΤΑΚΟ με τις προσωπικές ευχαριστίες μου, είναι από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ στυλοβάτες της προσπάθειας με μόνο-συνεχή προσανατολισμό το δόσιμο πεδίου ανταλλαγής Επιστημονικών απόψεων, επίσης στο Τεράστιο Μαθηματικό Ταλέντο Grigoris K.
S.E.Louridas
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος S.E.Louridas την Τετ Ιαν 25, 2012 12:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Ξεχωριστές ευχές στον Διαχειριστή μας Γρηγόρη Κωστάκο. Στον μαθηματικό , στον συνεργάτη, στον στυλοβάτη του mathematica, στον ακέραιο άνθρωπο, στον εξ΄αποστάσεως φίλο.
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος