Ευχαριστώ τον Παρμενίδη για επισήμανση παράληψης (έγκαιρης θαρρώ λολ). Στο θέμα Γ΄, το Κ είναι το κέντρο του κύκλου (1). Περίεργο...όλα τα παιδιά το θεώρησαν ως δεδομένο...και δεν βγήκε αυτή η ερώτηση...η δύναμη της συνήθειας να συμβολίζουμε το κέντρο Κ είχε πλήρη επιτυχία...
Χρήστο η μαθήτρια που έγραψε 84 έχασε στο θέμα Δ το 2 το μισό και αρκετό από το 3 μαζί με 1-2 μόρια από επιπολαιότητες. Ήταν η μοναδική που έβγαλε το Β3.
Η μαθήτρια που πήρε 80 έχασε από το Α1 4 μόρια αφού μόνο κατέγραψε το σύστημα των εξισώσεων και δεν το έλυσε, και Β3, Δ3.
Ο μαθητής που έγραψε 79 έχασε το Β3,Δ1,Δ3 το μισό.
Αυτά πρέπει να είναι από θυμάμαι...τους έχω επιστρέψει τα γραπτά...και δεν εμπιστεύομαι την μνήμη μου
Με εξέπληξαν ευχάριστα αρκετοί μαθητές που έβγαλαν τα Γ3 (2 το έβγαλαν κάνοντας αλγεβρικές πράξεις με μέτρα κτλ κοντά στην μια σελίδα απάντηση),Γ4.
Για την κλιμάκωση να το κρίνετε εσείς αφού τα ΒΓ,Δ για εμένα είναι εκτός πνεύματος προαγωγικών εξετάσεων και το Α είναι για 4ο. Η θεωρία και οι αποδείξεις απουσιάζουν γιατί το είχαν ζητήσει οι μαθητές.
Ο χρόνος εξέτασης ήταν 3 ώρες και ένα τέταρτο. Τα νούμερα στο Δ2 μου ξέφυγαν...και βγαίνουν ρίζες.
Ελπίζω να κάνω χαλάστρα σε κάποιες δυσκοίλιες ιδέες μιγαδικών...