πανελληνιες
Συντονιστής: spyros
-
Κωνσταντίνος Μενεγάτος
πανελληνιες
Καλησπέρα σε όποιον το βλέπει αυτό το μήνυμα, είμαι μαθητής της β λυκείου και αισίως έφτασα στο τέλος αυτής της τάξης. Δυστυχώς έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο με αρκετά θα έλεγα κενά ( γεωμετρία, μαθηματικά προσανατολισμού β και κάποια σημεία στην άλγεβρα όπως παραγοντοποίηση. Επιλογή μου είναι μια υψηλόβαθμη σχολή στο 4ο πεδίο ( Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Αθήνας ). Είναι εφικτό τώρα αν αρχίσω από την αρχή του καλοκαιριού να πετύχω μια τέτοια σχολή με 18.000 μόρια? ( Να σημειωθεί πως στα υπόλοιπα 3 μαθήματα δεν αντιμετωπίζω προς στιγμήν κάποιο θέμα). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λέξεις Κλειδιά:
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Re: πανελληνιες
Σχετικά πρόσφατα είχες ρωτήσει την ίδια ερώτηση εδώ και σου δόθηκε απάντηση. Για δες την εκεί απάντηση. Αν δεν σε ικανοποιεί, ας το ξαναδούμε.Κωνσταντίνος Μενεγάτος έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 21, 2023 11:47 pmΚαλησπέρα σε όποιον το βλέπει αυτό το μήνυμα, είμαι μαθητής της β λυκείου και αισίως έφτασα στο τέλος αυτής της τάξης. Δυστυχώς έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο με αρκετά θα έλεγα κενά ( γεωμετρία, μαθηματικά προσανατολισμού β και κάποια σημεία στην άλγεβρα όπως παραγοντοποίηση. Επιλογή μου είναι μια υψηλόβαθμη σχολή στο 4ο πεδίο ( Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Αθήνας ). Είναι εφικτό τώρα αν αρχίσω από την αρχή του καλοκαιριού να πετύχω μια τέτοια σχολή με 18.000 μόρια? ( Να σημειωθεί πως στα υπόλοιπα 3 μαθήματα δεν αντιμετωπίζω προς στιγμήν κάποιο θέμα). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δες επίσης και το ποστ νούμερο 4 στο εκεί θρεντ.
-
Κωνσταντίνος Μενεγάτος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης