Διαχείριση εικόνων
Συντονιστής: spyros
- chris_gatos
- Επιμελητής
Διαχείριση εικόνων
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν στο φόρουμ πληροφορίες για το πως ανεβάζουμε εικόνες (ή σχήματα) στα μηνυματά μας;
Αν ναι παρακαλώ να νου το υποδείξει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν στο φόρουμ πληροφορίες για το πως ανεβάζουμε εικόνες (ή σχήματα) στα μηνυματά μας;
Αν ναι παρακαλώ να νου το υποδείξει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρήστος Κυριαζής
- vittasko
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Re: Διαχείριση εικόνων
Χρήστο, καλό απόγευμα.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να βάζουμε εικόνες και σχήματα στα μυνήματά μας.
Όσες φορές έχει χρειαστεί να στείλω, μόνο μέσω του mathlinks.ro φόρουμ το έχω κάνει, αλλά προφανώς, πρέπει να είναι γραμμένοι και ο αποστολέας και ο παραλήπτης.
Κώστας Βήττας.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να βάζουμε εικόνες και σχήματα στα μυνήματά μας.
Όσες φορές έχει χρειαστεί να στείλω, μόνο μέσω του mathlinks.ro φόρουμ το έχω κάνει, αλλά προφανώς, πρέπει να είναι γραμμένοι και ο αποστολέας και ο παραλήπτης.
Κώστας Βήττας.
- parmenides51
- Επικοινωνία:
για εικόνες με σχήματα πατάω προσθήκη συνημμένου , το βρίσκω, το επιλέγω και πατάω προσθήκη αρχείου
και αφού ανέβει το εμφανίζει στο τέλος της δημοσίευσης όπως όλα τα συννημμένα αλλά επειδή είναι αρχείο εικόνας φαίνεται
αλλά μου δίνει την επιλογή προβολή στην δημοσίευση, πατώντας το εμφανίζεται ένα μήνυμα και χρησιμοποιώντας αντιγραφή κι επικόλληση στο παραπάνω μπορώ να το μετακινήσω ανάμεσα στο κείμενο μου
μπορείς να παίξεις με την Προεπισκόπηση αφού ανεβάσεις το σχήμα για να δεις πως θα φαίνεται καλύτερα
αν δεν πατήσεις την επιλογή προβολή στην δημοσίευση θα εμφανίζεται στο τέλος όπως παρακάτω
edit
Μάλλον κατάλαβα λάθος, ο Χρήστος ρώταγε για εικόνες σε μηνύματα κι εγώ κατάλαβα για εικόνες σε δημοσιεύσεις
και αφού ανέβει το εμφανίζει στο τέλος της δημοσίευσης όπως όλα τα συννημμένα αλλά επειδή είναι αρχείο εικόνας φαίνεται
αλλά μου δίνει την επιλογή προβολή στην δημοσίευση, πατώντας το εμφανίζεται ένα μήνυμα
Κώδικας: Επιλογή όλων
[attachment=0]όνομα αρχείου εικόνας[/attachment]μπορείς να παίξεις με την Προεπισκόπηση αφού ανεβάσεις το σχήμα για να δεις πως θα φαίνεται καλύτερα
αν δεν πατήσεις την επιλογή προβολή στην δημοσίευση θα εμφανίζεται στο τέλος όπως παρακάτω
edit
Μάλλον κατάλαβα λάθος, ο Χρήστος ρώταγε για εικόνες σε μηνύματα κι εγώ κατάλαβα για εικόνες σε δημοσιεύσεις
- Συνημμένα
-
- 539783_214693592010508_1282428277_n.jpg (22.25 KiB) Προβλήθηκε 899 φορές
- grigkost
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Σωστά Κώστα. Η "διακίνηση" π.μ. με συνημμένα θα φόρτωνε πολύ την "κίνηση" (bandwidth) στο mathematica.gr και για αυτό έχει απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα.vittasko έγραψε:Νομίζω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να βάζουμε εικόνες και σχήματα στα μηνύματά μας...

- chris_gatos
- Επιμελητής
Καλησπέρα. Δικό μου λάθος διατύπωσης. Παιδιά συγνώμη,
Εννοούσα σε δημοσιεύσεις!
Ήθελα χτες να δημοσιεύσω ένα ...τρίγωνο αλλά μου έβγαινε μεγαλύτερο από την πλατεία Συντάγματος.
Πως διαχειριζόμαστε το μέγεθος της εικόνας μας;;
Εννοούσα σε δημοσιεύσεις!
Ήθελα χτες να δημοσιεύσω ένα ...τρίγωνο αλλά μου έβγαινε μεγαλύτερο από την πλατεία Συντάγματος.
Πως διαχειριζόμαστε το μέγεθος της εικόνας μας;;
Χρήστος Κυριαζής
Αν το παρήγαγες με Googebra ,όταν κάνεις εξαγωγή , φρόντισε στην "Ανάλυση σε dpi " να επιλέξεις 150 , ή και 96 !
- chris_gatos
- Επιμελητής
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω κι έτσι.Να' σαι καλά!KARKAR έγραψε:Αν το παρήγαγες με Googebra ,όταν κάνεις εξαγωγή , φρόντισε στην "Ανάλυση σε dpi " να επιλέξεις 150 , ή και 96 !
Χρήστος Κυριαζής
- parmenides51
- Επικοινωνία:
άλλοι τρόποι για αλλαγή μεγέθους εικόνας εδώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες