Το mathematica.gr κοντά στους συντονιστές των ΒΚ - 2017

Άβαταρ μέλους
Γενικοί Συντονιστές
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 13, 2009 12:52 am

Το mathematica.gr κοντά στους συντονιστές των ΒΚ - 2017

#1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενικοί Συντονιστές » Τρί Ιουν 06, 2017 11:01 pm

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως και τα επτά τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος το mathematica.gr θα διευκολύνει την επικοινωνία μέσω Internet των συναδέλφων μαθηματικών που είναι συντονιστές στα βαθμολογικά κέντρα της χώρας. Σε ειδικό φάκελο του mathematica.gr όπου πρόσβαση θα έχουν ΜΟΝΟ οι συντονιστές, θα γίνει συζήτηση για την βαθμολόγηση των γραπτών των μαθητών στο μάθημα των μαθηματικών ώστε παράλληλα με τις οδηγίες του Υπουργείου να γίνει η καλύτερη, δικαιότερη και όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη και κοινή βαθμολόγηση. Συνεπώς θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι προτεινόμενες μοριοδοτήσεις ανά βαθμολογικό κέντρο με στόχο να υπάρχει κοινή αφετηρία και ενημέρωση των υπολοίπων συναδέλφων βαθμολογητών.

Ας σημειωθεί ότι πέρυσι συμμετείχαν περισσότεροι από 30 συντονιστές από τα βαθμολογικά κέντρα της χώρας ανταλλάσσοντας απόψεις μέσα στο ασφαλές περιβάλλον που τους προσέφερε το mathematica.gr.

Εαν λοιπόν είστε συντονιστής μαθηματικών σε κάποιο βαθμολογικό κέντρο και θέλετε να σας δοθεί πρόσβαση στον ειδικό φάκελο του mathematica.gr που θα απευθύνεται ΜΟΝΟ στους συντονιστές, επικοινωνήστε με email (κατά προτίμηση από το email που έχετε από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)) στο info@mathematica.gr αναφέροντας:

α) το Ονοματεπώνυμό σας,
β) το βαθμολογικό στο οποίο είστε συντονιστής (σχολείο και περιοχή στην οποία βρίσκεται το βαθμολογικό) και τέλος
γ) το όνομα χρήστη (username) με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο mathematica.gr (εάν δε το θυμόσαστε τότε στείλτε μας στο μήνυμα το email από το οποίο κάνατε την εγγραφή και θα το βρούμε εμείς. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε νέα εγγραφή).


Μετά την εγγραφή και για τη διευκόλυνσή σας, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο πρόσβασης στο συγκκεριμένο φάκελο, τον τρόπο δημιουργίας νέας δημοσίευσης σε αυτόν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να
επισυνάψετε αρχεία.

Στην περίπτωση που δεν είστε ο ίδιος συντονιστής αλλά γνωρίζετε κάποιο συντονιστή παρακαλούμε προωθήστε το παραπάνω μήνυμα προς ενημέρωσή του. Φυσικά μπορείτε να κοινοποιήσετε/αναδημοσιεύσετε την παραπάνω ανακοίνωση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα/κοινωνικό δίκτυο με σκοπό την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συντονιστών.


Οι Γενικοί Συντονιστές του mathematica

Λέξεις Κλειδιά:
Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Πανελλήνιες Εξετάσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες