Μια βοήθεια σχετικά με τις φετινές Πανελλήνιες...
Συντονιστής: spyros
Μια βοήθεια σχετικά με τις φετινές Πανελλήνιες...
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο forum, ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος. Είμαι μαθητής Γ' Λυκείου και δίνω φέτος Πανελλήνιες με στόχο το μαθηματικό του ΑΠΘ. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω την επανάληψή μου. Όπως γνωρίζετε, η ύλη έχει μειωθεί για φέτος εξαιτίας της διακοπής της λειτουργίας των σχολείων. Θα ήθελα να μου προτείνετε βοηθήματα ή online πηγές με θέματα αυξημένης δυσκολίας και όσο γίνεται εστιασμένα στην ύλη που έμεινε. Ευχαριστώ όποιον/όποια ασχοληθεί.
Ετικέτες:
- Christos.N
Re: Μια βοήθεια σχετικά με τις φετινές Πανελλήνιες...
και αυτό εννοείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos.N την Κυρ Μάιος 03, 2020 12:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Καλό μήνα !Darma έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2020 5:59 pm Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση στο forum, ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος. Είμαι μαθητής Γ' Λυκείου και δίνω φέτος Πανελλήνιες με στόχο το μαθηματικό του ΑΠΘ. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω την επανάληψή μου. Όπως γνωρίζετε, η ύλη έχει μειωθεί για φέτος εξαιτίας της διακοπής της λειτουργίας των σχολείων. Θα ήθελα να μου προτείνετε βοηθήματα ή online πηγές με θέματα αυξημένης δυσκολίας και όσο γίνεται εστιασμένα στην ύλη που έμεινε. Ευχαριστώ όποιον/όποια ασχοληθεί.
Και εδώ θα βρεις ορισμένα χρήσιμα πράγματα :Θεωρία, Θέματα πανελλαδικών με λύσεις, Νέα θέματα και όλα με τη ΝΕΑ ΥΛΗ.
https://eclass.sch.gr/modules/document/ ... e=EL652139
- Christos.N
Μπράβο βρε Μπάμπη!Μπάμπης Στεργίου έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2020 9:21 pm
Καλό μήνα !
Και εδώ θα βρεις ορισμένα χρήσιμα πράγματα :Θεωρία, Θέματα πανελλαδικών με λύσεις, Νέα θέματα και όλα με τη ΝΕΑ ΥΛΗ.
https://eclass.sch.gr/modules/document/ ... e=EL652139
Χρήστος Ντάβας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης