ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2010 - 2011
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
Re: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2010 - 2011
Συγχαρητήρια σε όλους μας..
Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
Καλή Επτυχία στον Αρχιμίδη...
Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
Καλή Επτυχία στον Αρχιμίδη...
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους και εύχομαι καλή προετοιμασία για τον Αρχιμήδη! Εύχομαι να καταφέρω να ανέβω για να τα πούμε κι από κοντά!
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια σε εκείνους τους διαγωνιζόμενους που έφτασαν έως εδώ, αλλά και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα τους.
Συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν με την ευχή να διακριθούν και στο διαγωνισμό «Αρχιμήδης».
S.E.Louridas
Συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν με την ευχή να διακριθούν και στο διαγωνισμό «Αρχιμήδης».
S.E.Louridas
τελευταία επεξεργασία από S.E.Louridas σε Τρί Φεβ 15, 2011 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
-
Παναγιώτης 1729
Συγχαρητήρια σε ολους - είμαι καινούριο μέλος, πάω β' γυμνασίου, με λένε Παναγιώτη Δουδό, με σύστησε ο Γιωργος Μπαλογλου και μόλις έμαθα ότι πέρασα στο μικρό Αρχιμήδη. Κοιτάω τα παλιότερα θέματα και ανησυχώ λίγο. Τι θα μου προτείνατε να κοιτάξω αυτές τις μέρες για να προετοιμαστώ;
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Παναγιώτη,Otis έγραψε:Συγχαρητήρια σε ολους - είμαι καινούριο μέλος, πάω β' γυμνασίου, με λένε Παναγιώτη Δουδό, με σύστησε ο Γιωργος Μπαλογλου και μόλις έμαθα ότι πέρασα στο μικρό Αρχιμήδη. Κοιτάω τα παλιότερα θέματα και ανησυχώ λίγο. Τι θα μου προτείνατε να κοιτάξω αυτές τις μέρες για να προετοιμαστώ;
συγχαρητήρια για την επιτυχία σου !
Σε καλωσορίζουμε στη ζεστή οικογένεια του mathematica και ευχόμαστε να νοιώσεις και συ σύντομα αυτή τη ζεστασιά.
Με μια μικρή περιήγηση θα καταλάβεις τι γίνεται σε αυτόν τον χώρο ! Όλοι εμείς που είμαστε εδώ, πέρα από τις ασκήσεις και τα προβλήματα ,περιμένουμε παιδιά σαν και σένα που αγαπάνε τα μαθηματικά, έχουν ήθος και μεράκι και θέλουν να γίνουν καλύτεροι.
Μη διστάσεις να μας ρωτήσεις κάθε τι που αφορά τα μαθηματικά αλλά και το σχολείο.Χαιρόμαστε όταν προσφέρουμε τις γνώσεις μας σε μαθητές με ζήλο και δημιουργικές απορίες .
Για το ερώτημα που βάζεις σχετικά με το τι είναι καλό να διαβάσεις αυτές τις μέρες μέχρι τον Αρχιμήδη, θα αφήσω να σου απαντήσουν μεγαλύτεροι μαθητές που πέρασαν από αυτή τη φάση. Ξέρω πώς νοιώθεις, ειδικά αν κοιτάζεις τα θέματα των προηγούμενων ετών. Θα σου πω όμως ένα :
Πήγαινε να γράψεις , μόνο και μόνο για να χαρείς το παιγνίδι ! Βάλε τα δυνατά σου και λύσε ό,τι μπορείς !Χωρίς φόβο, χωρίς αγωνία, χωρίς προσδοκίες !
Μετά το διαγωνισμό, θα είσαι πιο σοφός και έτοιμος να πάρεις σωστές αποφάσεις.Το μέλλον στους διαγωνισμούς σου ανήκει, μια και για 4 ακόμα χρονιές θα μπορείς να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και γίνεσαι όλο και πιο καλός !
Σου εύχομαι καλή επιτυχία !!!
Μπάμπης
-
Νασιούλας Αντώνης
- Επικοινωνία:
Την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ...userresu έγραψε:Νομίζω τα βγάζουν μαζί με του Αρχιμήδη
Πήγα να το γράψω όταν τέθηκε το ζήτημα για 1η φορά, αλλά δεν ήμουν-είμαι σίγουρος για αυτό.
Πάντως νομίζω κι εγώ ότι τα βραβεία ανακοινώνονται μαζί με τα αποτελέσματα του Αρχιμήδη...
"Το να έχεις συνείδηση της άγνοιάς σου, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη γνώση" , Benjamin Disraeli
"Η αλήθεια ενός θεωρήματος, βρίσκεται στο μυαλό σου, όχι στα μάτια σου" , Άλμπερτ Αϊνστάιν
"Η αλήθεια ενός θεωρήματος, βρίσκεται στο μυαλό σου, όχι στα μάτια σου" , Άλμπερτ Αϊνστάιν
- gbaloglou
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Καλώς ήλθες Παναγιώτη! Προσυπογράφω όσα (σου) έγραψε ο Μπάμπης Στεργίου, αλλά συνιστώ επίσης (σε σένα αλλά και στους άλλους διαγωνιζόμενους του γυμνασίου) την στήλη viewforum.php?f=49 [Θέματα για Γυμνάσιο - Juniors]Otis έγραψε:Συγχαρητήρια σε ολους - είμαι καινούριο μέλος, πάω β' γυμνασίου, με λένε Παναγιώτη Δουδό, με σύστησε ο Γιωργος Μπαλογλου και μόλις έμαθα ότι πέρασα στο μικρό Αρχιμήδη. Κοιτάω τα παλιότερα θέματα και ανησυχώ λίγο. Τι θα μου προτείνατε να κοιτάξω αυτές τις μέρες για να προετοιμαστώ;
Συγχαρητήρια και καλή τύχη,
Γιώργος Μπαλόγλου
Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω
Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Θα ήθελα να πω και εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά απο το mathematica και έυχομαι καλή συνέχεια με ωραία θέματα και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Μπορεί να γράφω σπάνια στο φόρουμ όμως το παρακολουθώ συνεχώς και μπορώ να πω πως αισθάνομαι μέλος της "κοινότητας".
Τα λέμε στον Αρχιμήδη.
Τα λέμε στον Αρχιμήδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης