υπερβατικότητα του e
Συντονιστής: Demetres
υπερβατικότητα του e
Γεια σας
Μπορεί κάποιος να αποδείξει με απλουστευμένο τρόπο την υπερβατικότητα του e=2,71?
Μπορεί κάποιος να αποδείξει με απλουστευμένο τρόπο την υπερβατικότητα του e=2,71?
"H φύση αγαπά να κρύβεται",Ηράκλειτος
Re: υπερβατικοτητα του e
Δημήτρης Σκουτέρης
Τα μαθηματικά είναι η μοναδική επιστήμη που θα μπορούσε κανείς να εξακολουθήσει να ασκεί αν κάποτε ξυπνούσε και το σύμπαν δεν υπήρχε πλέον.
Τα μαθηματικά είναι η μοναδική επιστήμη που θα μπορούσε κανείς να εξακολουθήσει να ασκεί αν κάποτε ξυπνούσε και το σύμπαν δεν υπήρχε πλέον.
Re: υπερβατικοτητα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΠΟΛΥΥ(τρομερή ταχύτητα στις απαντήσεις σας μπράβο!)
- grigkost
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: υπερβατικοτητα τού e
Μία ακόμα απόδειξη: EIsTranscendental στό planetmath.org η οποία δέν διαφέρει ουσιαστικά από τήν Sketch_of_a_proof_that_e_is_transcendental πού υπάρχει στήν wiki.geoareti έγραψε:Γεια σας

- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: υπερβατικότητα του e
Καλημέρα,
μπορείς να βρεις την εργασία που ψάχνεις στα ελληνικά από ένα συνάδελφο (Δημήτρη Βάρσο) με τον οποίο κάναμε μεταπτυχιακό μαζί στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και είχε ασχοληθεί με το θέμα αυτό.
Την εργασία μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.
Φιλικά,
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Υ.Γ. Για την υπερβατικότητα του
κοίτα την αντίστοιχη εργασία του φίλου και μέλους του mathematica.gr Νίκου Κατσίπη εδώ.
μπορείς να βρεις την εργασία που ψάχνεις στα ελληνικά από ένα συνάδελφο (Δημήτρη Βάρσο) με τον οποίο κάναμε μεταπτυχιακό μαζί στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και είχε ασχοληθεί με το θέμα αυτό.
Την εργασία μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.
Φιλικά,
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Υ.Γ. Για την υπερβατικότητα του
κοίτα την αντίστοιχη εργασία του φίλου και μέλους του mathematica.gr Νίκου Κατσίπη εδώ.Αλέξανδρος Συγκελάκης
Re: υπερβατικότητα του e
Σας ευχάριστώ ξανά όλους για τις πολύτιμες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις που δίνετε άμμεσα.
Υ.Γ.ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Αλέξανδρο Συγκελάκη που με την έργασία του εμπλούτισα και εγώ τη δική μου.
Υ.Γ.ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Αλέξανδρο Συγκελάκη που με την έργασία του εμπλούτισα και εγώ τη δική μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης