καλό θα ήταν να κάνουμε μια οργανωμένη δουλεία σε 2 δυσεύρετες συλλογές θεμάτων
τα Θέματα των Διαγωνισμών της ΕΜΕ πριν το 1995 (μας λείπουν μερικά θέματα εδώ- θα ανεβάσω όσα βρω στο site της EME τις προσεχείς μέρες)
τα Θέματα των Πανελλαδικών πρίν το 1980 (μας λείπουν μερικοί κύκλοι - θα ανεβάσω εδώ προσεχώς ό,τι έχω από κύκλους μέχρι να λυθούν τα υπόλοιπα θέματα εξετάσεων)
και κυρίως πριν το 1964 τότε που κάθε Πανεπιστήμιο διενεργούσε δικές του εξετάσεις
από το 1964 και μετά τις εξετάσεις τις έκανε το Υπουργείο Παιδείας
θα ήθελα να ζητήσω σε όσα μέλη ή επισκέπτες του
δηλαδή είτε βιβλία ή φυλλάδια με θέματα εξετάσεων (όχι σκόρπια, αλλά οργανωμένα με χρονιές ) πριν το 1980
είτε βιβλία ή φυλλάδια με θέματα διαγωνισμών της ΕΜΕ (όχι σκόρπια, αλλά οργανωμένα με χρονιές ) πριν το 1995
να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να δανειστώ για 2 μήνες, για το καλοκαίρι το υλικό τους
και να το ανεβάσω όλο στο
ώστε (στον βαθμό που είναι εφικτό) να κάνουμε πλήρεις τις συλλογές Ευρετήριο Θεμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων και Ευρετήριο Διαγωνισμών της ΕΜΕ
ένα email επικοινωνίας μαζί μου είναι το parmenides51xgmail.com όπου x=@
θα είμαι στην Αθήνα την 1η βδομάδα του Ιούλη (1-7) οπότε ελπίζω και σε συνάντηση του
και θα κατηφορίσω το τελευταίο ΣΚ του Ιούνη από Θεσσαλονίκη (μπορώ να μείνω μια μέρα εκεί για να δω κόσμο του
edit
Όπως διάβασα αλλού, όλα τα Θέματα των Εισαγωγικών Εξετάσεων από το 1947 έως το 1980 υπάρχουν στα Ετήσια Δελτία του Α.Πάλλα, οπότε (ανα)ζητούνται αυτά