Κολλιόπουλο ΓΕΡΑ
Vojtěch Jarník 2012
Συντονιστής: Demetres
-
Elef8eroskopefths
Vojtěch Jarník 2012
Ανοίγω αυτό το θέμα για να παρακολουθούμε την πρόοδο της φετινής ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό..
Κολλιόπουλο ΓΕΡΑ
Κολλιόπουλο ΓΕΡΑ
-
billy_scabilly
Re: Vojtěch Jarník 2012
Νίκο καλή επιτυχία , πολλά μετάλλια να φέρεις( gold και special prize) !
Στηριζόμαστε πάνω σου! Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας!

Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα, αλλά ιδιαίτερα στο τεράστιο Νίκο Κολλιόπουλο! Σκίσ' τους μεγάλε! Άντε και με το χρυσό φέτος. Να βγάλετε και φωτογραφίες να δούμε πως περάσατε γιατί θα ζηλεύουμε!
Elef8eroskopefths 
Ευχαριστώ, αλλά:Elef8eroskopefths έγραψε:Ανοίγω αυτό το θέμα για να παρακολουθούμε την πρόοδο της φετινής ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό..
Κολλιόπουλο ΓΕΡΑ
Elef8eroskopefths έγραψε:
Το χρυσό στον Seemous δε σε άλλαξε καθόλου
Κολλιοπουλος Νικος.
Μεταδιδακτορικός ερευνητής.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Στοχαστικές ΜΔΕ, ασυμπτωτική ανάλυση στοχαστικών συστημάτων, εφαρμογές αυτών στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση ρίσκων.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Στοχαστικές ΜΔΕ, ασυμπτωτική ανάλυση στοχαστικών συστημάτων, εφαρμογές αυτών στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση ρίσκων.
-
Δημήτριος Κρικώνης
Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στο μεγάλο Μαθηματικό Ταλέντο και φίλο Νίκο Κολλιόπουλο

Γνωρίζει κάποιος ποιοι άλλοι Έλληνες θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό?

Γνωρίζει κάποιος ποιοι άλλοι Έλληνες θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό?
-
billy_scabilly
-
Elef8eroskopefths
Έμαθα ότι ένα παλικαράκι από το ναύπλιο θα πάρει μέρος φέτος, παρ' όλο που είναι λίγο μυρουδιάςGVlachos έγραψε:Γνωρίζει κάποιος ποιοι άλλοι Έλληνες θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό?
Επίσης, ένα σπάνιο είδος πουλιού ανέλαβε να βγάλει την Ελλάδα χαλκοπρόσωπη
και άλλοι πολλοί, απ' όσο ξέρω
τους ευχόμαστε και πάλι τα καλύτερα
- Ch.Chortis
Τελικά τι έγινε;Πως τα πήγε η ελληνική αποστολή(νομίζω οτι χθες διεξήχθει ο διαγωνισμός);
Καλά αποτελέσματα,όπως και να έχει,σε όλους όσους συμμετείχαν (και στα μέλη μας ακόμα περισσότερο)!
Καλά αποτελέσματα,όπως και να έχει,σε όλους όσους συμμετείχαν (και στα μέλη μας ακόμα περισσότερο)!
"Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.":Φρειδερίκος Νίτσε
"Τα όρια της γλώσσας μου είναι τα όρια του κόσμου μου.":Λούντβιχ Βιτγκενστάιν
"Οι έξυπνοι άνθρωποι λύνουν προβλήματα. Οι σοφοί τα αποφεύγουν.":Άλμπερτ Αϊνστάιν
"Οι έξυπνοι άνθρωποι λύνουν προβλήματα. Οι σοφοί τα αποφεύγουν.":Άλμπερτ Αϊνστάιν
-
billy_scabilly
Μπορείς να δεις εδώ τα θέματα και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:
http://vjimc.osu.cz/j22results
- Ch.Chortis
Ωραίος bill.Κρίμα για τον Nick.Δεν πειράζει και οι απογοητεύσεις μεσα στη ζωή είναι.billy_scabilly έγραψε:Μπορείς να δεις εδώ τα θέματα και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:
"Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.":Φρειδερίκος Νίτσε
Καλησπερα. Ειναι γεγονος οτι αυτη ειναι η χειροτερη μου επιδωση σε διαγωνισμο μετα τον seemous του 2009. Το μονο που θα κρατησω ειναι το διδαγμα του οτι ποτε δεν αφινεις καποιο προβλημα χωρις να το ακουμπησεις οταν δεν εχεις καποια ιδεα για τα υπολοιπα, ακομα και αν ανηκει σε κλαδο οπου θεωρεις τον εαυτο σου αδυναμο (αναφερομαι στο πολυ ευκολο 3ο προβλημα)
Μερικα σχολια για τα αλλα προβληματα
2ο: πολυ ψαρωτικο καθως το να σκεφτεις να διαγωνοποιησεις γνωστο πινακα με γνωστη διασταση και τοσο απλη μορφη, δεν ειναι κατ' εμε και οτι πιο λογικο.
4ο: Εξαιρετικα δυσκολο προβλημα στο οποιο αφιερωσα το μισο μου χρονο βασιζομενος στο οτι εχω λυσει πολλες ανισοτητες. Αυτο που εκαναν ολοι οι ψαγμενοι στο αντικειμενο των ανισοτητων ηταν να περιοριστουν στην περιπτωση που ο ενας ειναι 4 και οι αλλοι 1, χανοντας χρονο για να γραψουν τις αλλες, οταν η τεραστια δυσκολια υπηρχε μονο σε αυτη την περιπτωση αποτελεσμα
αυτη να πιανει 8/10, πραγμα που δεν το εβλεπες την ωρα του διαγωνισμου. Τα λιγα 2-3 που υπαρχουν, μεταξυ αυτων και το δικο μου, δοθηκαν για τις απλες περιπτωσεις.
Υγ: Αν ηταν να κανω μια τετοια γκελα φετος, καλυτερα που εγινε τωρα και οχι στον επομενο imc που ειναι διαγωνισμος μεγαλυτερης βαρυτητας.
Υγ2: συγνωμη για τους τονους. Δεν εχω pc εδω και γραφω απο κινητο.
Μερικα σχολια για τα αλλα προβληματα
2ο: πολυ ψαρωτικο καθως το να σκεφτεις να διαγωνοποιησεις γνωστο πινακα με γνωστη διασταση και τοσο απλη μορφη, δεν ειναι κατ' εμε και οτι πιο λογικο.
4ο: Εξαιρετικα δυσκολο προβλημα στο οποιο αφιερωσα το μισο μου χρονο βασιζομενος στο οτι εχω λυσει πολλες ανισοτητες. Αυτο που εκαναν ολοι οι ψαγμενοι στο αντικειμενο των ανισοτητων ηταν να περιοριστουν στην περιπτωση που ο ενας ειναι 4 και οι αλλοι 1, χανοντας χρονο για να γραψουν τις αλλες, οταν η τεραστια δυσκολια υπηρχε μονο σε αυτη την περιπτωση αποτελεσμα
αυτη να πιανει 8/10, πραγμα που δεν το εβλεπες την ωρα του διαγωνισμου. Τα λιγα 2-3 που υπαρχουν, μεταξυ αυτων και το δικο μου, δοθηκαν για τις απλες περιπτωσεις.
Υγ: Αν ηταν να κανω μια τετοια γκελα φετος, καλυτερα που εγινε τωρα και οχι στον επομενο imc που ειναι διαγωνισμος μεγαλυτερης βαρυτητας.
Υγ2: συγνωμη για τους τονους. Δεν εχω pc εδω και γραφω απο κινητο.
Κολλιοπουλος Νικος.
-
billy_scabilly
-
Elef8eroskopefths
ντάξει ρε νικ, τουλάχιστον είσαι 2ος σε (αλφαβητική) κατάταξη ανάμεσα σε αυτούς που πήραν 12, φαντάζεσαι να ήσουν 4ος ανάμεσα σε αυτούς που πήραν 40;; θα ταν ντροπή.. 
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης