ΣΥΝΕΔΡΙΟ-MATHEMATICA
Συντονιστής: spyros
-
Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
- Επικοινωνία:
ΣΥΝΕΔΡΙΟ-MATHEMATICA
Καλημέρα σε όλους.
Γνωρίζει κάποιος αν στο συνέδριο της Ε.Μ.Ε. θα γίνει και συνάντηση των μελών του Μathematica,
όπως έγινε πέρυσι στη Χαλκίδα;
Ευχαριστώ.
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γνωρίζει κάποιος αν στο συνέδριο της Ε.Μ.Ε. θα γίνει και συνάντηση των μελών του Μathematica,
όπως έγινε πέρυσι στη Χαλκίδα;
Ευχαριστώ.
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αν δεν υψώσεις τα μάτια, θα νομίζεις ότι εσύ είσαι το πιο ψηλό σημείο
Re: ΣΥΝΕΔΡΙΟ-MATHEMATICA
Γιώργο για μια στιγμή νόμιζα (έτσι όπως είναι η επικεφαλίδα) ότι διοργανώνει το
συνέδριο.
ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ.
Χρήστος
ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ.
Χρήστος
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
-
Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
- Επικοινωνία:
Χρήστο δεν το εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες,αλλά έχεις δίκιο! Φαντάζεσαι να γινόταν και κάτι τέτοιο; Εχουμε άλλοστε τόσο σπουδαίους νέους συναδέλφους στο mathematica που νομίζω οτι μπορούν και να το οργανώσουν και να καταπλήξουν! Εμείς οι πιο παλαιοί (μάλλον για μένα μιλάω Χρήστο, γιατί εσύ μπορεί να είσαι νέος), απλώς τους παρακολουθούμε και τους καμαρώνουμε. Τελικά θα βρεθούμε ...οι του mathematica;
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γιώργος Ασημακόπουλος
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
Πάντως εγώ φίλοι του
, επειδή επί έντεκα συνεχόμενα χρόνια παρακολουθούσα όλα τα συνέδρια, έλεγα φέτος να μην ερχόμουν. Αν όμως πρόκειται να βρεθούμε και να γνωριστούμε και από κοντά, είναι βασικός λόγος να έρθω.
Δυστυχώς, πέρσυ στην Χαλκίδα δεν ήμουν στην συνάντηση γιατί έπρεπε να ήμουν στην γραμματεία.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ λοιπόν στην Αθήνα.
Ιωάννου Δημήτρης
Ιστιαία Ευβοίας
Δυστυχώς, πέρσυ στην Χαλκίδα δεν ήμουν στην συνάντηση γιατί έπρεπε να ήμουν στην γραμματεία.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ λοιπόν στην Αθήνα.
Ιωάννου Δημήτρης
Ιστιαία Ευβοίας
-
Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
- Επικοινωνία:
Επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το πρόγραμμα (εγω πάντως δεν το εχω υπόψιν μου), πάντως είναι ευκαιρία έστω και στο περιθώριο του συνεδρίου να συναντηθούμε και να γνωριστούμε! Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε απο κοντά και με τους συναδέλφους που θάρθουν απο όλη την Ελλάδα.
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γιώργος Ασημακόπουλος
- Κώστας Μαλλιάκας
Επειδή πέρσι ήμουν στην Χαλκίδα και η συνάντηση των μελών ήταν μια πολύ καλή κίνηση θα ήθελα να γίνει και φέτος κάτι ανάλογο και ίσως και καλύτερο. Πάντως θα είμαι και εγώ στην Αθήνα και έχω εισήγηση αλλά δεν ξέρω ακόμη πότε... Ούτως ή άλλως κάποιους φίλους θα δούμε αλλά είναι πιο ενδιαφέρον να βρεθούμε και σαν μέλη του
.
- Ανδρέας Πούλος
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στις 19:00 εντελώς συμπτωματικά βρέθηκα στο βιβλίοπωλείο "Ιανός"
στην οδό Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα και παρακολούθησα για λίγη ώρα την παρουσίαση του Πρόγραμματος του 28ου Συνεδρίου της ΕΜΕ.
Άκουσα από τους οργανωτές ότι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο 22 του Μαθηματικού Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη
θά πραγματοποιηθεί η συνάντηση των φίλων του Mathematica από 13:00 έως 14:00.
Στην ίδια εκδήλωση είδα τα μέλη του Φόρουμ Γιάννη Κερασαρίδη, Σωτήρη Λουρίδα και Αντώνη Κυριακόπουλο.
Αν έκανα λάθος σε αυτά που άκουσα μπορεί να μας το πουν.
Αν όχι, υποθέτω ότι θα γίνει μία εξίσου επιτυχημένη συνάντηση-συζήτηση όπως αυτή στη Χαλκίδα το 2010.
Φιλικά,
Ανδρέας Πούλος
στην οδό Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα και παρακολούθησα για λίγη ώρα την παρουσίαση του Πρόγραμματος του 28ου Συνεδρίου της ΕΜΕ.
Άκουσα από τους οργανωτές ότι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο 22 του Μαθηματικού Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη
θά πραγματοποιηθεί η συνάντηση των φίλων του Mathematica από 13:00 έως 14:00.
Στην ίδια εκδήλωση είδα τα μέλη του Φόρουμ Γιάννη Κερασαρίδη, Σωτήρη Λουρίδα και Αντώνη Κυριακόπουλο.
Αν έκανα λάθος σε αυτά που άκουσα μπορεί να μας το πουν.
Αν όχι, υποθέτω ότι θα γίνει μία εξίσου επιτυχημένη συνάντηση-συζήτηση όπως αυτή στη Χαλκίδα το 2010.
Φιλικά,
Ανδρέας Πούλος
- Καρδαμίτσης Σπύρος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Και βέβαια όλα τα μέλη του
θα έχουν την χαρά να γνωριστούν μεταξύ τους στα πλαίσια του συνεδρίου της ΕΜΕ στην Αθήνα, όπως έγινε και στην Χαλκίδα. Φέτος θα είμαστε πιο οργανωμένοι και περισσότερο προετοιμασμένοι ώστε να δείξουμε την λέσχη μας στο ευρύ κοινό της μαθηματικής κοινότητας με διάφορους τρόπους που σύντομα θα ανακοινωθούν.
Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του συνεδρίου.
Δείτε τμήμα του προγράμματος με την συνάντηση των μελών του mathematica
Καλή αντάμωση
Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του συνεδρίου.
Δείτε τμήμα του προγράμματος με την συνάντηση των μελών του mathematica
Καλή αντάμωση
- Συνημμένα
-
- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.PNG (15.71 KiB) Προβλήθηκε 1609 φορές
Καρδαμίτσης Σπύρος
Χαίρομαι που που για μια ακόμη φορά θα συναντηθώ με τα μέλη της "οικογένειας" mathematica. Ραντεβού για το Σάββατο 12 Νοέμβρη, ώρα 13.00΄ στο αμφιθέατρο 22 των εγκαταστάσεων του ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ Αθηνών. Προσοχή! να είμαστε όλοι στην ώρα μας
Γιάννης Κερασαρίδης
Γιάννης Κερασαρίδης
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Ας καταθέσω και μερικές σκέψεις για την συνάντηση, μιας και δεν θα παρευρεθώ.
Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούν τα μέλη μεταξύ τους, να αποκτήσουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη μια οικειότητα ώστε να γίνουν πιο ενεργά
και να γνωρίσει ο πολύς ο κόσμος το mathematica.
Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει είναι γιατί πολλά από τα υπάρχοντα μέλη απλώς παρατηρούν, δεν συμμετέχουν.
Μια άλλη συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει είναι η κριτική, τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει στο forum, τι θα θέλαμε να έχει.
Υπάρχουν εκεί έξω πολλά άτομα που αγαπούν τα μαθηματικά, και πιστεύω πως μπορούν να αγαπήσουν και το
με τον καιρό.
Δεν φταίει μόνο το
για την δυσκολία στην προσαρμογή αλλά και η ευχέρεια που έχουν κάποιοι με τους υπολογιστές ή και το ίδιο το ίντερνετ.
Όσον αφορά την έλλειψη χρόνου σαν δικαιολογία, αν αγαπάς κάτι πολύ θα βρεις χρόνο, θα κλέψεις χρόνο, ταπεινή μου άποψη.
Πρέπει να καταλάβουν πως η ψυχή του
δεν είναι τα αρχεία, αλλά η δημόσια συζήτηση.
Για μένα είναι ένας όμορφος χώρος που δεν φοβάμαι να κάνω λάθος.
Περιμένω νέο αίμα από βδομάδα καθώς και πιο ενεργό.
Καλά να περάσετε
Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωριστούν τα μέλη μεταξύ τους, να αποκτήσουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη μια οικειότητα ώστε να γίνουν πιο ενεργά
και να γνωρίσει ο πολύς ο κόσμος το mathematica.
Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει είναι γιατί πολλά από τα υπάρχοντα μέλη απλώς παρατηρούν, δεν συμμετέχουν.
Μια άλλη συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει είναι η κριτική, τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει στο forum, τι θα θέλαμε να έχει.
Υπάρχουν εκεί έξω πολλά άτομα που αγαπούν τα μαθηματικά, και πιστεύω πως μπορούν να αγαπήσουν και το
Δεν φταίει μόνο το
για την δυσκολία στην προσαρμογή αλλά και η ευχέρεια που έχουν κάποιοι με τους υπολογιστές ή και το ίδιο το ίντερνετ. Όσον αφορά την έλλειψη χρόνου σαν δικαιολογία, αν αγαπάς κάτι πολύ θα βρεις χρόνο, θα κλέψεις χρόνο, ταπεινή μου άποψη.
Πρέπει να καταλάβουν πως η ψυχή του
Για μένα είναι ένας όμορφος χώρος που δεν φοβάμαι να κάνω λάθος.
Περιμένω νέο αίμα από βδομάδα καθώς και πιο ενεργό.
Καλά να περάσετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες