Καλησπέρα.papel έγραψε:Κυριε Ραικοφτσαλη αυτο με τον βαθμο περι 7.8 των αποφοιτων των μαθηματικων σχολων πως στοιχειοθετειταιΜιχάλη μου, (προς επικύρωση αυτών που λές) μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ένα από τα κορυφαία (οικονομικά) πανεπιστήμια του Λονδίνου, δέχεται για μεταπτυχιακά φοιτητές από ευρωπαϊκές χώρες, Κααναδά και Αμερική με βαθμό πτυχίου 8,2 και άνω ενώ από το μαθηματικό Αθήνας, δέχεται φοιτητές με βαθμό πτυχίου 7,8.
Αυτό κάτι μας λέει.
Θωμάς
;Δεν θελω να αμφισβητησω αυτο που λετε αλλα σαν δημοσιο βημα που ειμαστε εδω θα πρεπει να στηριζουμε
τα επιχειρηματα μας σε στοιχεια.Μπορειτε να προσκομισετε ενα εγγραφο που βεβαιωνει το παραπανω γεγονος.
Πιστευω να καταλαβαινετε οτι επιχειρηματα του τυπου 'ετσι μου ειπαν' , 'ετσι εχω ακουσει' για μενα τουλαχιστον δεν ειναι επαρκη.Ευελπιστω στην συνεργασια σας για την αποδειξη του παραπανω.
Να ζητήσω συγνώμη για το καθυστερημένο της απάντησής μου, αλλά είμαι σε διακοπές.
Αγαπητέ μου φίλε papel, όταν έχεις γυιο απόφοιτο του μαθηματικού Αθήνας ο οποίος κάνοντας αίτηση για μεταπτυχιακό στο L.S.E (διοίκηση επιχειρήσεων) του ζητούν βαθμό πτυχίου πάνω από 8.2 και τον δέχονται (ο γυιος μου, είναι ήδη πτυχιούχος) με τον βαθμό που σου είπα, δεν νομίζω παρά να θεωρείς αξιόπιστη την απάντηση.
Να είσαι καλά,