ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Συντονιστής: spyros
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας! Ζητώ συγγνώμη που δε συμμετείχα αυτές τις ημέρες στο mathematica. Μόλις επέστρεψα από το χωριό και ετοιμάζω τα πράγματα για το αυριανό ταξίδι στη Χάλκη! Σε 2-3 ημέρες νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να μπορέσω να δω τα μηνύματα των προηγούμενων ημερών και να συμμετάσχω και πάλι ενεργά (Ελπίζω μόνο να μην έχουν κόψει το internet στη Χάλκη). Αύριο θα βρεθούμε στη Ρόδο με το Χρήστο και το Νίκο για ένα καφεδάκι πριν φύγω για το νησί! Εύχομαι να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά και να είμαστε οι περισσότεροι! Ίσως μία καλή ευκαιρία θα είναι το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβρη!
Εύχομαι καλή (σχολική) χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα για όλους μας!
Να είστε καλά και σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τα συγκινητικά λόγια σας...
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας! Ζητώ συγγνώμη που δε συμμετείχα αυτές τις ημέρες στο mathematica. Μόλις επέστρεψα από το χωριό και ετοιμάζω τα πράγματα για το αυριανό ταξίδι στη Χάλκη! Σε 2-3 ημέρες νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να μπορέσω να δω τα μηνύματα των προηγούμενων ημερών και να συμμετάσχω και πάλι ενεργά (Ελπίζω μόνο να μην έχουν κόψει το internet στη Χάλκη). Αύριο θα βρεθούμε στη Ρόδο με το Χρήστο και το Νίκο για ένα καφεδάκι πριν φύγω για το νησί! Εύχομαι να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά και να είμαστε οι περισσότεροι! Ίσως μία καλή ευκαιρία θα είναι το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβρη!
Εύχομαι καλή (σχολική) χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα για όλους μας!
Να είστε καλά και σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τα συγκινητικά λόγια σας...
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Αλέξανδρος Συγκελάκης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα στους εορταζοντες (Αλεξανδρους και Αλεξανδρες) και ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα στο συνεδριο που θα σας υποδεχτουμε φετος στην Θεσ/νικη μας.
Μαραντιδης Φωτης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ χρόνια πολλά και από μένα με υγεία
Πάντα επιτυχίες
(και μήν ταϊζεις τον gato ψάρια φέτος)
Καλά να περνάς
Χρήστος Τσιφάκης
Πάντα επιτυχίες
(και μήν ταϊζεις τον gato ψάρια φέτος)
Καλά να περνάς
Χρήστος Τσιφάκης
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
- Κοτρώνης Αναστάσιος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Και του χρόνου Αλέκο!
. Να είσαι καλά και να πιείτε με τα παιδιά (όπως σου είπα και πριν) ένα τσιπουράκι και για μένα στη Ρόδο.
Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν!
Χρόνια πολλά και σε όσους άλλους γιορτάζουν!
Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης