Ύλη Μαθηματικών 2010 - 2011 ???

Συντονιστής: spyros

Άβαταρ μέλους
Χρήστος Λαζαρίδης
Επικοινωνία:

Re: Ύλη Μαθηματικών 2010 - 2011 ???

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χρήστος Λαζαρίδης » Δευ Ιουν 14, 2010 10:28 pm

tasos83 έγραψε:επειδη ακουστηκαν πραγματα του στυλ "ανθρώπων οι οποίοι σου έδωσαν δουλειά',

"λειτουργούν καθόλα νόμιμα, πληρώνουν φόρους, δίνουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες καθηγητές και πασχίζουν να επιβιώσουν σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό".

Να κάνω μια ερώτηση στους 2 παραπάνω, στα φροντιστηρια σας τι εργασιακες συνθηκες επικρατουν?
Δηλ,δινετε στους καθηγητες σας τα νομιμα ωρομισθια, δωρα χριστουγεννων/πασχα/επιδομα+αποζημιωση αδειας, τους πληρώνετε στην ωρα τους? οι 10 μερες των χριστουγεννων κι οι 6 του πασχα ειναι κανονικα πληρωτεες στα φροντιστηρια σας Η λετε στουσ καθηγητες "αφου δεν δουλεψες τοτε δεν δικαιουσαι χρηματα"

Δηλ, να το πω πιο απλα, για τους εργαζομενους στα φροντιστηρια ηταν ψιλοκαλα το 80 απο οτι λενε απο εργασιακες συνθηκες/τους εφτανε το μηνιατικο.
Αυτη τη στιγμη ακουω πως κανεις δεν τηρει τιποτα κι ολοοι απογοητευμενοι ειναι
Στην ερώτησή σου δεν απαντώ διότι από τη διατύπωση της αντιλαμβάνομαι ποια νομίζεις ότι είναι η απάντηση.

Το post έχει το τίτλο Ύλη Μαθηματικών. Στην αρχή κατέθεσες την χαιρέκακη άποψη σου.
Στη συνέχεια αναφέρεις την πικραμένη σου ιστορία.
Προφανώς θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο. Προτείνω λοιπόν να παραιτηθείς, αφού φυσικά ενημερώσεις το φροντιστήριο ότι προκειται να φύγεις.
Η "αντιδικία" φροντιστηρίων και Δημοσίων Σχολείων έχει κουράσει.

Στο προφίλ σου γράφεις μαθηματικόοοος...
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισες τον αείμνηστο Φωτόπουλο, ο οποίος έλεγε και εσύ θα καααάθεσαι.
Σεβόμενος το forum, δεν πρόκειται να επανέλθω όσο και αν προκληθώ

Χρήστος Λαζαρίδης
Βαμπήρ εργαζομένων

Ο ηλίθιος είναι αήττητος
Άβαταρ μέλους
chris_gatos
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris_gatos » Δευ Ιουν 14, 2010 10:47 pm

Το θέμα έχει κουράσει.
Ασε που πάσχουμε απο ισχυρό στρουθοκαμηλισμό.
Όταν κάποιος λέει την αλήθεια, έχει απωθημένα(ελληνικό προνόμιο αυτό, σου κρεμάνε και κουδούνια!).
Στο αρχικό θέμα τώρα:
Βάλτε τα κάτω και δείτε το Υπουργείο σε πόσα πρέπει να μας ενημερώσει και δεν το κάνει.
Στους μιγαδικούς θα κολλήσει;

Χρήστος Κυριαζής
Άβαταρ μέλους
Κοτρώνης Αναστάσιος
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοτρώνης Αναστάσιος » Δευ Ιουν 14, 2010 11:06 pm

chris_gatos έγραψε:...πάσχουμε απο ισχυρό στρουθοκαμηλισμό.
Όταν κάποιος λέει την αλήθεια, έχει απωθημένα(ελληνικό προνόμιο αυτό, σου κρεμάνε και κουδούνια!)...
Είμαι εκατό τα εκατό σύμφωνος

Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
themata

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από themata » Τρί Ιουν 15, 2010 12:01 am

πάντως σχετικά με το θέμα του τόπικ, δεν αντιλαμβανομαι ακριβως αυτο το 8%

αν μετρηθει με βαση τις παραγραφους που ειναι στην εξεταστεα ύλη, μεταφραζεται σε
αφαιρεση 2 παραγραφων επι του συνόλου

τωρα αν θα ειναι με βαση τις σελιδες, το πραγμα αλλαζει και περιπλεκεται

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ - ΑΡΚΑΣ
tasos83

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tasos83 » Τρί Ιουν 15, 2010 1:24 am

To μήνυμα διεγράφη σε εφαρμογή του κανονισμού:

Άρθρο 11. Υποχρεώσεις μελών
.....
Δεν επιτρέπεται η χρήση ύβρεων, επιθετικών εκφράσεων και προσωπικών επιθέ-σεων από μέλος προς μέλος. Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η αξιοποίηση της ανω-νυμίας για οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά.

και των κανόνων δεοντολογίας

2) Αν δεν έχετε ιδιαίτερους λόγους προτιμήστε να αποφύγετε την ανωνυμία. Επι-διώκουμε να είμαστε μία μεγάλη παρέα. Ας γνωριστούμε. Σε περίπτωση που έχε-τε επιλέξει την ανωνυμία δεν πρέπει να κάνετε κατάχρησή της. Ειδικότερα να αποφεύγετε να ασκείτε έντονη κριτική για μη καθαρά μαθηματικά ζητήματα σε μέλη που επιλέγουν την επωνυμία και αναλαμβάνουν την ευθύνη όσων γράφουν.
τελευταία επεξεργασία από Γενικοί Συντονιστές σε Τρί Ιουν 15, 2010 1:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διαγραφή μηνύματος σε εφαρμογή του κανονισμού

Από 2 τρόπους λύσης μιας άσκησης, ο πιο σωστός είναι ο πιο τεμπέλικος και πιο γρήγορος
hsiodos
Διευθύνον Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hsiodos » Τρί Ιουν 15, 2010 1:37 am

hsiodos έγραψε:Καλησπέρα

Νομίζω πως η κουβέντα ξέφυγε , αν κάποιοι ένθεν και εκείθεν έχουν ''απωθημένα'' ας τα ''βγάλουν'' ανοίγοντας -αν το κρίνουν σκόπιμο- άλλο θέμα.
Αν και ένα τέτοιο θέμα μάλλον είναι άχαρο μιας και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει πίσω από την ανωνυμία του ή και επώνυμα να επικαλείται πράγματα που δεν μπορούν να αποδειχθούν.

[/color]
Γιώργος Ροδόπουλος- Εργαζόμενος-Ιδιοκτήτης σε φροντιστήριο
Ιδού λοιπόν η στρουθοκάμηλος και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε!

Γιώργος

Γιώργος Ροδόπουλος
Άβαταρ μέλους
Βασίλης Καλαμάτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βασίλης Καλαμάτας » Τρί Ιουν 15, 2010 1:45 am

Μόλις ξεκίνησα να διαβάσω ορισμένα θέματα και ασκήσεις για να χαλαρώσω και είδα απίστευτα πράγματα στο συγκεκριμένο τόπικ..
Δε θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ την τιμή των φροντιστηρίων, διότι όπως έχω ξαναγράψει είμαι υπερήφανος που προσφέρω από το συγκεκριμένο μετερίζι...
Επίσης θεωρώ ανούσια την κόντρα διορισμένου καθηγητή και φροντιστή. Γνωρίζω πολλούς διορισμένους καθηγητές που κάνουν τη δουλειά τους άριστα, φροντιστές που είναι μέτριοι επαγγελματίες και φυσικά το αντίστροφο. Είναι προφανές ότι υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" και στα δυο "στρατόπεδα".
Θεωρώ όμως απαράδεκτο να βρίσκουν βήμα στο χώρο αυτό που όλοι αγαπάμε, ανθρώποι που έχουν σκοπό να χλευάσουν, να βγάλουν απωθημένα, να δημιουργήσουν έριδες και προβλήματα. Πολύ περισσότερο taso83 όταν το κάνουν αυτό ανώνυμα και μάλιστα έχοντας το θράσος να απευθυνθούν σε ανθρώπους που υπογράφουν με το όνομα που τους χάρισε ο ανάδοχός τους και το επίθετο που κληροδότησαν από τον πατέρα τους...

Δε θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, όπως πολλές φορές έχω γράψει τα καλύτερα για το :logo: το σημερινό θέμα και οι προεκτάσεις που πήρε, θεωρώ ότι είναι μια μελανή σελίδα στο χώρο αυτό..
Είμαι βαθύτατα λυπημένος και εύχομαι σε όλους καλό βράδυ ή μάλλον καλημέρα όταν διαβάζετε τις αράδες αυτές.

Υ.Γ. Νομίζω ότι οι διαχειριστές πρέπει να κάνουν κάτι για όλους τους 'ανώνυμους' που μπαίνουν ευκαιριακά και γράφουν τη χολή τους. Είπαμε να σεβόμαστε την ανωνυμία, αλλά το σημερινό νομίζω ότι ξέφυγε...

Υπάρχουν γέφυρες στη ζωή που περνάς και γέφυρες που καις....
Κλειδωμένο

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες