Αρχικη ή κεντρικη σελιδα
Συντονιστής: spyros
- Τηλέγραφος Κώστας
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Αρχικη ή κεντρικη σελιδα
Καλο θα ηταν να μπορουμε να εχουμε αμεση προσβαση στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα
το μονο προβλημα ειναι απο τα μυνηματα δεν επιστρεφεις ευκοολα στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα .(δεν υπαρχει η μπαρα)
το μονο προβλημα ειναι απο τα μυνηματα δεν επιστρεφεις ευκοολα στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα .(δεν υπαρχει η μπαρα)
Φιλικά
Τηλέγραφος Κώστας

Τηλέγραφος Κώστας

Re: Αρχικη ή κεντρικη σελιδα
ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ Κ έγραψε:Καλο θα ηταν να μπορουμε να εχουμε αμεση προσβαση στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα
Προφανώς εννοείτε την αρχική ή κεντρική σελίδα του portal (δηλαδή εκεί που είναι οι ανακοινώσεις). Θα το κάνουμε αυτό. Μάλλον θα μπεί μια υπερσύνδεση δίπλα από το FAQ, Search, κ.λπ. Αναλόγως τι θα 'ναι πιο λειτουργικό. Γενικώς η ιστοσελίδα αυτές τις μέρες θα υφίσταται αρκετές τροποποιήσεις μέχρι να πάρει την επιθυμητή μορφή.
Στέλιος
We are the sultans of Swing...
- Τηλέγραφος Κώστας
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Καταλαβαινω ειναι αρχη ακομη .......mostel έγραψε:ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ Κ έγραψε:Καλο θα ηταν να μπορουμε να εχουμε αμεση προσβαση στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα
Προφανώς εννοείτε την αρχική ή κεντρική σελίδα του portal (δηλαδή εκεί που είναι οι ανακοινώσεις). Θα το κάνουμε αυτό. Μάλλον θα μπεί μια υπερσύνδεση δίπλα από το FAQ, Search, κ.λπ. Αναλόγως τι θα 'ναι πιο λειτουργικό. Γενικώς η ιστοσελίδα αυτές τις μέρες θα υφίσταται αρκετές τροποποιήσεις μέχρι να πάρει την επιθυμητή μορφή.
Στέλιος
Παντως ευχαριστώ
Φιλικά
Τηλέγραφος Κώστας

Τηλέγραφος Κώστας

Όταν μίλαγα εγώ δεν με άκουγες 
(Προς mostel)
(Προς mostel)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Djimmakos την Τρί Δεκ 23, 2008 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1+1 δεν κάνει απαραίτητα 2.
Μπορεί να κάνει και
ή ![\sqrt[3]{8} \sqrt[3]{8}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/a075dc418402aa10b976c5619f526a8f.png)
**Eίμαι μαθητής**
Μπορεί να κάνει και
ή ![\sqrt[3]{8} \sqrt[3]{8}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/a075dc418402aa10b976c5619f526a8f.png)
**Eίμαι μαθητής**
- bilstef
- Επικοινωνία:
Δεν μου άρεσε το ύφος της γραφής σου .Djimmakos έγραψε:
Πρέπει να σέβεσαι τις ώρες που έχουν αφιερώσει όσοι στείνουν την ιστοσελίδα
Η ζωή είναι Ωραία,ας την χαρούμε.Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
Η γη δεν μας ανήκει της ανήκουμε !
Βασίλης Στεφανίδης
Βασίλης Στεφανίδης
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε ο Στέλιος..Μιλάω μαζί του μέσω μσν και ελπίζω να κατάλαβε ότι το είπα χωρίς κάποια ειρωνίαbilstef έγραψε:Δεν μου άρεσε το ύφος της γραφής σου .Djimmakos έγραψε:
Πρέπει να σέβεσαι τις ώρες που έχουν αφιερώσει όσοι στείνουν την ιστοσελίδα
1+1 δεν κάνει απαραίτητα 2.
Μπορεί να κάνει και
**Eίμαι μαθητής**
Μπορεί να κάνει και
**Eίμαι μαθητής**
Τηλέγραφος Κώστας έγραψε:Καλο θα ηταν να μπορουμε να εχουμε αμεση προσβαση στην αρχικη ή κεντρικη σελιδα
Πλέον μπορείτε, πατώντας αντίστοιχα πάνω στο "Δ. Συζητήσεις - Forum" ή στο "Κεντρική Σελίδα", να μεταβείτε απευθείας στη Δημόσια Συζήτηση (Φόρουμ) ή στη Κεντρική Σελίδα (στην αρχική δηλαδή με τις ανακοινώσεις), αντιστοίχως.
Στέλιος
- bilstef
- Επικοινωνία:
Στέλιο το "κουμπί" της "κεντρική σελίδα" δεν δουλεύει .
Υ.Γ. Δουλεύει αλλά η λέξη "κεντρική σελίδα" είναι δεξιότερα
Η ζωή είναι Ωραία,ας την χαρούμε.Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
Βασίλης Στεφανίδης
Βασίλης Στεφανίδης
bilstef έγραψε:Στέλιο το "κουμπί" της "κεντρική σελίδα" δεν δουλεύει .
Κύριε Στεφανίδη,
Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Καλό θα είναι όταν υπάρχει γενικώς κάποιο πρόβλημα εμφάνισης στη σελίδα, να αναφέρετε σε τι ανάλυση είναι ο οθόνη σας, αλλά και σε ποιο φυλλομετρητή (browser) εμφανίζεται η σελίδα (π.χ. internet explorer, mozilla firefox, κ.λπ.).
Νομίζω πως λογικά τώρα το πρόβλημα έχει διορθωθεί.
Στέλιος
- bilstef
- Επικοινωνία:
το "πρόβλημα" εξακολουθεί .
Χρησιμοποιώ firefox και η ανάλυσή της οθόνης μου είναι 1280χ800.
Πάντως αφού το έμαθα που είναι, δεν πειράζει .
Μπράβο και πάλι για την καλή εργασία .
Χρησιμοποιώ firefox και η ανάλυσή της οθόνης μου είναι 1280χ800.
Πάντως αφού το έμαθα που είναι, δεν πειράζει .
Μπράβο και πάλι για την καλή εργασία .
Βασίλης Στεφανίδης
Βασίλης Στεφανίδης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης