αλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.Ευχαριστώ.
Συντονιστής: polysot
αλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.Εννοείς αυτόmathxl έγραψε:Υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που να έχει το σύμβολο της γνησίως αύξουσας συνάρτησης κάθετο και όχι πλαγιαστό; Το πλαγιαστό είναι για πίνακα το "όρθιο" είναι για να γράψουμε πχ κάποιο συμπέρασμα. Θέλω δηλαδήαλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.
Ευχαριστώ.
(\Uparrow);Mήπως εννοείται το βελάκι με την ουρίτσα από κάτω:mathxl έγραψε:Υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που να έχει το σύμβολο της γνησίως αύξουσας συνάρτησης κάθετο και όχι πλαγιαστό; Το πλαγιαστό είναι για πίνακα το "όρθιο" είναι για να γράψουμε πχ κάποιο συμπέρασμα. Θέλω δηλαδήαλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.
Ευχαριστώ.
?Όχι δεν εννοώ αυτό αλλά ευχαριστώ για τον κόπο.Mihalis_Lambrou έγραψε:Εννοείς αυτόmathxl έγραψε:Υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που να έχει το σύμβολο της γνησίως αύξουσας συνάρτησης κάθετο και όχι πλαγιαστό; Το πλαγιαστό είναι για πίνακα το "όρθιο" είναι για να γράψουμε πχ κάποιο συμπέρασμα. Θέλω δηλαδήαλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.
Ευχαριστώ.(\Uparrow);
Ελπίζω να βοήθησα.
Αν πάλι εννοείς μία γραμμή αλλά με διπλό βελάκι στην κορυφή, το έψαξα στην βιβλιογραφία αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό.
Μ.
Ακριβώς αυτό εννοώ, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σε κάποια γραμματοσειρά έτοιμο. Είδα στου Γιώργου (Ρίζου) αλλά και στου Νικολόπουλου Θανάση ότι υπάρχουν τα "πλαγιαστά" σύμβολα γνήσιας μονοτονίας, πολύ χρήσιμα για πινακάκια αλλά όχι τόσο κομψά για γραφή συμπεράσματος.Σ. Διονύσης έγραψε:Mήπως εννοείται το βελάκι με την ουρίτσα από κάτω:mathxl έγραψε:Υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που να έχει το σύμβολο της γνησίως αύξουσας συνάρτησης κάθετο και όχι πλαγιαστό; Το πλαγιαστό είναι για πίνακα το "όρθιο" είναι για να γράψουμε πχ κάποιο συμπέρασμα. Θέλω δηλαδήαλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.
Ευχαριστώ.?
Ο κώδικας: \begin{tikzpicture}\draw [>->,thick] (0,0.0) -- (0.0,0.6)\end{tikzpicture}
Φιλικά,
Διονύσης
Kατάλαβα.Από τα πολλά studios που έχω πάντως τα μόνα έτοιμα σύμβολα είναι αυτά:mathxl έγραψε:Ακριβώς αυτό εννοώ, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σε κάποια γραμματοσειρά έτοιμο. Είδα στου Γιώργου (Ρίζου) αλλά και στου Νικολακόπουλου Θανάση ότι υπάρχουν τα "πλαγιαστά" σύμβολα γνήσιας μονοτονίας, πολύ χρήσιμα για πινακάκια αλλά όχι τόσο κομψά για γραφή συμπεράσματος.Σ. Διονύσης έγραψε:Mήπως εννοείται το βελάκι με την ουρίτσα από κάτω:mathxl έγραψε:Υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που να έχει το σύμβολο της γνησίως αύξουσας συνάρτησης κάθετο και όχι πλαγιαστό; Το πλαγιαστό είναι για πίνακα το "όρθιο" είναι για να γράψουμε πχ κάποιο συμπέρασμα. Θέλω δηλαδήαλλά σε γνήσια αύξουσα και όχι σε αύξουσα.
Ευχαριστώ.?
Ο κώδικας: \begin{tikzpicture}\draw [>->,thick] (0,0.0) -- (0.0,0.6)\end{tikzpicture}
Φιλικά,
Διονύσης
ΥΓ: Δεν έχω ιδέα από λάτεξ. Με ενδιαφέρει αν υπάρχει σε γραμματοσειρά που μπορώ να προσθέσω ώστε να γίνει πιο λειτουργικό το μαθτάιπ.
, 
![\displaystyle{\begin{tikzpicture}\draw [>->,normal] (0,0.0) -- (0.0,0.4)\end{tikzpicture}} \displaystyle{\begin{tikzpicture}\draw [>->,normal] (0,0.0) -- (0.0,0.4)\end{tikzpicture}}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/5a4fb82470157b81a8d47a5db32f2d1e.png)
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης