ΝΕΟ ΒΙBΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !

Συντονιστής: spyros

Μπάμπης Στεργίου
Επιμελητής

ΝΕΟ ΒΙBΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπάμπης Στεργίου »

Μόλις έμαθα για το βιβλίο της εικόνας !

Ο συνάδελφος Ανδρέας Πούλος δεν χρειάζεται συστάσεις σε αυτό το forum. Εϊναι χαρά μας να πάρουμε στα χέρια μας μια ακόμα δουλειά του Ανδρέα που ξέρουμε με τι ζήλο, μόχθο και επιστημονική πληρότητα προσεγγίζει το κάθε θέμα.

Ανδρέα, καλορίζικο, καλές πωλήσεις και με το καλό να φτιάξεις και το επόμενο !
Andreas poulos book.PNG
Andreas poulos book.PNG (129.4 KiB) Προβλήθηκε 2759 φορές
Μπάμπης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπάμπης Στεργίου την Σάβ Μάιος 30, 2015 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chris_gatos
Επιμελητής

Re: ΝΕΟ ΒΙΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris_gatos »

Το έχω ήδη από το Πάσχα και ήταν ο λόγος που ξεκίνησα πάλι μία ενασχόληση με τον αγαπημένο και δύσκολο κλάδο
της συνδυαστικής. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να συνεχίσω ερχόμενος σε επαφή και με τη συνδυαστική γεωμετρία.
Καλοτάξιδο!
Χρήστος Κυριαζής
Άβαταρ μέλους
Μιχάλης Νάννος
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιχάλης Νάννος »

Καλοτάξιδο Ανδρέα!
«Δε θα αντικαταστήσει ο υπολογιστής τον καθηγητή...θα αντικατασταθεί ο καθηγητής που δεν ξέρει υπολογιστή...» - Arthur Clarke
kostas.zig

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kostas.zig »

Ανδρέα, καλημέρα! Δεν έχω ακόμη το βιβλίο (σύντομα θα το αποκτήσω) και όπως ο Χρήστος το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να δω τα όμορφα θέματα που έχεις Ανδρέα.

Να είσαι καλά! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Ζυγούρης Κώστας
Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis »

Ανδρέα, Καλές πωλήσεις και πάντα τέτοια!
Άβαταρ μέλους
Κώστας Μαλλιάκας

Re: ΝΕΟ ΒΙBΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κώστας Μαλλιάκας »

Ανδρέα, καλοτάξιδο το νέο σου βιβλίο και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούν πολλοί, αν κρίνω και από αυτά τα βιβλία σου που έχω ήδη διαβάσει.
Άβαταρ μέλους
nsmavrogiannis
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nsmavrogiannis »

Ανδρέα απολογούμαι. Το έχω αλλά δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Όταν το διαβάσω θα επανέλθω. Καλοτάξιδο.

Με την ευκαιρία: Σε όλους σας τυχαίνει να αποκτήσετε ένα βιβλίο αλλά να το διαβάσετε μετά από κάποιο καιρό. Πόσο είναι το προσωπικό σας σκορ;
Το δικό μου είναι 47 χρόνια! Μία βιογραφία του Αβρράμ Λίνκολν από το Λόρδο Σέργουντ, ένα μικρό βιβλιαράκι τσέπης από τις εκδόσεις Πεχλιβανίδη, το αγόρασα το 1967 και το διάβασα το 2014!
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ »

Δεν είχα δει το νέο βιβλίο σου Ανδρέα. Μόλις σήμερα το μαθαίνω και σίγουρα θα μας είναι χρήσιμο, μιας και είναι φτωχή η ελληνική βιβλιογραφία σε τέτοια θέματα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas »

Ανδρέα σου εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία (είναι αναμενόμενη) και στην προσφορά σου αυτή. Το όνομα του Ανδρέα Πούλου αποτελεί εγγύηση. Κάποιοι, όπως είναι ο Αντρέας, είναι τελικά "ταγμένοι" να προσφέρουν εκτός των άλλων σημαντικών πραγμάτων με την κάλυψη βασικών κενών και αυτό αποτελεί την αιχμή της προσφοράς στον τομέα των Μαθηματικών διαγωνισμών. Το δείγμα γραφής του Ανδρέα είναι συνεχές και ... "on the table" ... πάντοτε. Προφανώς και έχω διαβάσει εκτενέστατα και το άλλο βιβλίο επί των διαγωνιστικών Μαθηματικών "Συναρτησιακές Εξισώσεις" του Ανδρέα από τις εκδόσεις " αίθρα " το 1996, ένα επίσης δυνατό βιβλίο.
Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία.
S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Άβαταρ μέλους
cretanman
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cretanman »

Απέκτησα το βιβλίο του Ανδρέα στη μαθηματική εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο. Δεν έχω προλάβει να το διαβάσω ολόκληρο παρά μόνο μερικά σκόρπια τμήματά του που είναι εξαιρετικά!! Να αναφέρω (αν θυμάμαι καλά) ότι όλα τα έσοδα του βιβλίου δεν πάνε στον Ανδρέα αλλά στο παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΜΕ που ξεκίνησε με αυτό το πρώτο βιβλίο τη σειρά για τις μαθηματικές ολυμπιάδες!

Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
KDORTSI
Διακεκριμένο Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KDORTSI »

Συγχαρητήρια στον Ανδρέα τον Πούλο για τη νέα του δουλειά που παρουσιάζεται μέσα από
τις 127 σελίδες του νέου του αυτού βιβλίου.

Αντιγράφω από το εισαγωγικό του σημείωμα του Καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ
κ. Χρόνη Μωυσιάδη:
"Το βιβλίο δίνει έναυσμα σε μαθητές με αγάπη για τα μαθηματικά να ασχοληθούν περισσότερο
με ζητήματα Συνδυαστικής, να ακονίσουν το μυαλό τους και να απολαύσουν το "άρωμα των
Μαθηματικών" που αναδύεται από αυτά τα προβλήματα"

Έχοντας αυτή τη στιγμή μπροστά μου το βιβλίο αυτό δεν μπορώ να μην αναφερθώ και για το γλυπτό που
κοσμεί το εξώφυλλό του.
Γλυπτό 1.PNG
Γλυπτό 1.PNG (141.45 KiB) Προβλήθηκε 2031 φορές
Η ανωτέρω εικόνα είναι από το ιστολόγιο του Ανδρέα και εμφανίζει ένα δείγμα της δουλειάς του
Νίκου Μπαχαρίδη. Χαίρομαι που ο Νίκος είναι και δικός μου φίλος και για την ιστορία του αναφέρω
ότι οι πολύτιμες γνώσεις, εμπειρίες και εμπνεύσεις του βοήθησαν κατά τις γεωλογικές ανασκαφές που
έγιναν τα τελευταία χρόνια στη Μηλιά Γρεβενών όπου αποκαλύφθηκαν γεωλογικά ευρήματα παγκοσμίου
ενδιαφέροντος.
Ακόμα κλείνοντας το σημείωμά μου αυτό θέλω να πω κάτι ακόμα για τον Ανδρέα. Έχει την ικανότητα
εκτός των μαθηματικών να εμπνέεται κι από ένα σωρό θέματα που περιβάλλουν τα μαθηματικά.
Του είπα κι άλλες φορές κατ' ιδίαν ότι μπορεί ή μάλλον αρέσκεται να βλέπει τα μαθηματικά εκεί που
εμείς οι άλλοι δεν υποψιαζόμαστε καθόλου.
Εύχομαι το βιβλίο του να προσφέρει στους φιλομαθείς νέους αλλά και μεγάλους νέα γνώση και εμπειρία.

Κώστας Δόρτσιος
dennys

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dennys »

Aνδρέα να είσαι δυνατός να πραγματοποιήσεις αυτήν την επιθυμία σου .Απο ψυχής εύχομαι να πάει
καλά το βιβλίο ,και να συμβάλλει στο μαθηματικό κόσμο.

Διονυσης Βουτσάς
Dennys =Ξεκλείδωμα κάθε άσκησης
Άβαταρ μέλους
Ανδρέας Πούλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας Πούλος »

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
σήμερα είδα τις αναρτήσεις αυτές και σας ευχαριστώ πολύ.
Είχα κάποια προβλήματα με τη μέση μου και δεν μπορούσα ούτε στο Διαδίκτυο να μπω.
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Προσπαθούμε στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης να δημιουργήσουμε μία σειρά εκδόσεων για μαθηματικούς διαγωνισμούς.
Αυτή η σειρά θα είναι συμπληρωματική με τα βιβλία διαγωνισμών που έχει εκδώσει η Ε.Μ.Ε. και ορισμένοι εκλεκτοί συνάδελφοι όπως ο Μπάμπης Στεργίου.
Ο στόχος δεν είναι το κέρδος, αλλά μία αξιοπρεπής παρουσία, στην ελληνική γλώσσα, θεμάτων που έχουν σχέση με τους μαθηματικούς διαγωνισμούς.
Αν αυτή η σειρά "πάει καλά", ο δεύτερος στόχος μας είναι μία σειρά για τα ίδια θέματα σε ανώτερο επίπεδο, Βαλκανιάδων, Ολυμπιάδων κλπ.
Γενικά, ο στόχος μας είναι πολύ δουλειά και λίγα λόγια και κυρίως να δουλεύουμε συλλογικά.
Το συγκεκριμένο βιβλίο παρ' ότι φαίνεται ατομική προσπάθεια, κατά βάθος είναι συλλογική
και σε αυτό βοήθησαν πολλοί συνάδελφοι ακόμα και μαθητές, ο καθένας με τον τρόπο του.
Ένα μέρος των περιεχομένων στο βιβλίο έχει δοκιμαστεί στα Καλοκαιρινά Σχολεία και σε Ομίλους Μαθηματικών στη Θεσσαλονίκη.

Ανδρέας Πούλος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες