JBMO 2015

Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates

Άβαταρ μέλους
Soteris

JBMO 2015

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Soteris »

Αγαπητά μέλη του :logo:,

Η \displaystyle{19^{\eta}} Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων \displaystyle{2015} θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι απο \displaystyle{24} Ιουνίου μέχρι και τις \displaystyle{29} του ίδιου μήνα.Η ημέρα του διαγωνισμού είναι η Παρασκευή, \displaystyle{26/06/2015}. Ανοίγω αυτό το θέμα για να υπάρχει άμεση ενημέρωση των φίλων που θα θελήσουν να πληροφορηθούν άμεσα για τα θέματα, για τα αποτελέσματα και οτιδήποτε άλλο.

Η επίσημη ιστοσελίδα της JBMO \displaystyle{2015} είναι : http://www.dms.rs/jbmo/index.html

Να πω επίσης ότι η παρουσία μελών του :logo: θα είναι έντονη, αφού στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν οι Σιλουανός Μπραζιτίκος και Αλέξανδρος Συγκελάκης, ενώ στην κυπριακή αποστολή συμμετέχει ο υποφαινόμενος.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, με την ευχή οι μαθητές μας να εκπροσωπήσουν επάξια τις χώρες μας.
Σωτήρης Λοϊζιάς
Άβαταρ μέλους
Αρχιμήδης 6

Re: JBMO 2015

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχιμήδης 6 »

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας που θα διαγωνιστούν.Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα!
Λάθε βιώσας-Επίκουρος
Κανακάρης Δημήτριος.
Άβαταρ μέλους
Soteris

Αρχιμήδης 6 έγραψε:Καλή επιτυχία στους μαθητές μας που θα διαγωνιστούν.Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα!
Δημήτρη, καλημέρα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα δεν υπάρχουν ακόμα τα ονόματα των μαθητών που θα διαγωνιστούν. Αν κάποιος τα γνωρίζει, ας τα αναρτήσει. Μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να σας πω τα ονόματα των δικών μας μαθητών.
Σωτήρης Λοϊζιάς
Άβαταρ μέλους
Demetres
Γενικός Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Demetres »

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!
Μπάμπης Στεργίου
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπάμπης Στεργίου »

Καλή επιτυχία στις ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου !!!

Μπ
loukaz7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από loukaz7 »

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!! :first: :clap2: :clap:
Άβαταρ μέλους
cretanman
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cretanman »

Καλησπέρα από μένα και τον Σιλουανό από το Βελιγράδι όπου πριν λίγο τελείωσε ο διαγωνισμός. Αύριο ξεκινάει η διαδικασία της βαθμολόγησης!

Τα ευχάριστα για τα προβλήματα είναι τα εξής: Έχουμε 2 προβλήματα του διαγωνισμού από την Κύπρο και 1 από την Ελλάδα!

Κατασκευαστής του προβλήματος 2 του διαγωνισμού είναι ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Σιλουανός Μπραζιτίκος. Το πρόβλημα της Συνδυαστικής είναι του δικού μας Δημήτρη Χριστοφίδη από την Κύπρο και το πρόβλημα 3 της Γεωμετρίας είναι του Θεόκλητου Παραγυιού επίσης από την Κύπρο. Το πρόβλημα της θεωρίας αριθμών είναι από τη Μολδαβία.

Γενικά η επιλογή των προβλημάτων ήταν η καλύτερη δυνατή με βάση την υπάρχουσα Shortlist κατά γενική ομολογία όλων. Συνεπώς δε θα μπορούσα παρά να συγχαρώ το Σιλουανό, το Δημήτρη και τον Θεόκλητο για τα όμορφα προβλήματά τους!!

Ευχόμαστε στους μαθητές της Ελλάδας και της Κύπρου καλά αποτελέσματα!

Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Άβαταρ μέλους
Soteris

cretanman έγραψε:Καλησπέρα από μένα και τον Σιλουανό από το Βελιγράδι όπου πριν λίγο τελείωσε ο διαγωνισμός. Αύριο ξεκινάει η διαδικασία της βαθμολόγησης!

Τα ευχάριστα για τα προβλήματα είναι τα εξής: Έχουμε 2 προβλήματα του διαγωνισμού από την Κύπρο και 1 από την Ελλάδα!

Κατασκευαστής του προβλήματος 2 του διαγωνισμού είναι ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Σιλουανός Μπραζιτίκος. Το πρόβλημα της Συνδυαστικής είναι του δικού μας Δημήτρη Χριστοφίδη από την Κύπρο και το πρόβλημα 3 της Γεωμετρίας είναι του Θεόκλητου Παραγυιού επίσης από την Κύπρο. Το πρόβλημα της θεωρίας αριθμών είναι από τη Μολδαβία.

Γενικά η επιλογή των προβλημάτων ήταν η καλύτερη δυνατή με βάση την υπάρχουσα Shortlist κατά γενική ομολογία όλων. Συνεπώς δε θα μπορούσα παρά να συγχαρώ το Σιλουανό, το Δημήτρη και τον Θεόκλητο για τα όμορφα προβλήματά τους!!

Ευχόμαστε στους μαθητές της Ελλάδας και της Κύπρου καλά αποτελέσματα!

Αλέξανδρος
Καλησπέρα και από εμένα από το βροχερό Βελιγράδι... Απλά να προσθέσω σε αυτά που έχει ήδη πει ο φίλος Αλέξανδρος ότι ο εξαίρετος συνάδελφος και φίλος Θεόκλητος, για όσους δεν έτυχε να τον γνωρίσουν, κατάγεται από τη Σάμο. Θέλω να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλά αποτελέσματα στους μαθητές Ελλάδας και Κύπρου.
Σωτήρης Λοϊζιάς
Άβαταρ μέλους
cretanman
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cretanman »

Καλησπέρα και πάλι από το Βελιγράδι,

Μόλις τελείωσε το τελευταίο Jury των αρχηγών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα:

Έχουμε 4 μετάλλια και 1 εύφημο μνεία:

Δημήτρης Λώλας: Χρυσό μετάλλιο (34) :first:
Ραφαήλ Τσιάμης: Χρυσό μετάλλιο (34) :first:
Βάιος Μιχαλάκης: Χάλκινο μετάλλιο (14) :winner_third_h4h:
Ορέστης Τσαταλμπασίδης: Χάλκινο μετάλλιο (13) :winner_third_h4h:
Ιάσονας Προδρομίδης: Εύφημη μνεία :clap:
Σωτήρης Παπασωτηρίου: Συμμετοχή :clap2:

Η Κύπρος πήρε 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια!

Τα cut offs των μεταλλίων ήταν: 32 για το χρυσό, 23 για το αργυρό και 12 για το χάλκινο

Συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς μαθητές μας!

Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas »

Συγχαρητήρια πολλά και καλή επιστροφή στη Πατρίδα.
S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
Άβαταρ μέλους
Κώστας Παππέλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κώστας Παππέλης »

Συγχαρητήρια στα παιδιά!! Να προσθέσω επίσης ότι ο Σωτήρης Παπασωτηρίου δυστυχώς για 1 πόντο έχασε το χάλκινο μετάλλιο λόγω απροσεξίας (9/10 στο πρώτο θέμα)!! Θα είχαμε ένα μετάλλιο ακόμα!! Δύσκολη η φετινή Βαλκανιάδα αλλά τα πήγαν περίφημα όλοι!
Άβαταρ μέλους
Αρχιμήδης 6

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχιμήδης 6 »

Απλά φοβεροί! Τι να πω...Για τα μετάλλια τα λένε όλα και επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα έχει μυαλά και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες χώρες. Μπράβο στους χρυσούς ολυμπιονίκες., στους χάλκινους (ο βάιος που δεν πήρε πέρσυ μπήκε αποφασισμένος και το πήρε φέτο .) και στα άλλα 2 παιδιά που έδωσαν και αυτά τον αγώνα τους. Τέλος μπράβο στον αρχηγό και υπαρχηγό!
Λάθε βιώσας-Επίκουρος
Κανακάρης Δημήτριος.
Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis »

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα παιδιά και στην αποστολή.
Άβαταρ μέλους
Demetres
Γενικός Συντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Demetres »

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!
loukaz7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από loukaz7 »

Τα συγχαρητήρια και από εμένα στα παιδιά για αυτή την αξιοζήλευτη εμφάνιση. Για τα δύο χρυσά τι να πω... :first: . Για τα δύο χάλκινα πολλά μπράβο επίσης. Μπράβο όμως πρέπει να πούμε και στα άλλα δύο παιδιά , τα οποία παρόλο που δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο μετάλλιο πάλεψαν αρκετά και προετοιμάστηκαν όσο δεν παίρνει . Τέλος πάντων ας κρατήσουμε τις επιτυχίες και ας προσέξουμε τις αδυναμίες μας ώστε να γίνουμε μια ισχυρότατη χωρά ( όπως ήδη είμαστε βέβαια) σε βαλκανικό και παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, τα οποία με την συμμετοχή τους και τον αγώνα τους μας γέμισαν όλους υπερηφάνεια και συγκίνηση. Άντε τώρα και στην ΙΜΟ !!! :clap2: :clap2: :clap2: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
chris_gatos
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris_gatos »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας, στους δασκάλους τους, στους συνοδούς και σε
όλους όσους έδωσαν θέματα!
Να είστε καλά και πάντα επιτυχίες!
Χρήστος Κυριαζής
Άβαταρ μέλους
Soteris

Να δώσω και εγώ με τη σειρά μου πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των αποστολών Ελλάδας και Κύπρου, ανεξάρτητα από το αν πήραν κάποιο μετάλλιο ή όχι. Να σας παρουσιάσω και εγώ με τη σειρά μου τα αποτελέσματα της Κύπρου. Η χώρα μας πήρε 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια.

Άσσος Άγγελος :winner_second_h4h:

Τσιαννή Μαρία-Ολυμπία :winner_third_h4h:

Δημητρίου Ραφαήλ :winner_third_h4h:

Ματθαίου Νικόλας :clap2:

Ιωάννου Ειρήνη :clap2:

Γεωργιάδης Γιάννης :clap2:

Να δώσω για άλλη μία φορά τα συγχαρητήριά μου στους Δημήτρη Χριστοφίδη, Θεόκλητο Παραγύιου και Σιλουανό Μπραζιτίκο για τα πολύ όμορφα θέματα που πρότειναν για το διαγωνισμό. Η γενική ομολογία όλων των αποστολών είναι ότι τα προβλήματα ήταν πολύ όμορφα.

Να ευχαριστήσω τον υπαρχηγό της αποστολής μας Ανδρέα Δημητρίου για την όλη του παρουσία και τους αγαπητούς φίλους και εξαίρετους συναδέλφους Σιλουανό Μπραζιτίκο και Αλέξανδρο Συγκελάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
Σωτήρης Λοϊζιάς
simantiris j.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από simantiris j. »

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική τους εμφάνιση,στους αρχηγούς τους και στους συνήθεις υπόπτους και μέλη του :logo: για τα υψηλής ποιότητας προβλήματα που δημιούργησαν!
Σημαντήρης Γιάννης
AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ »

Συγχαρητήρια σε όλους, (μαθητές και συνοδούς) και θριαμβευτική επιστροφή!
achilleas
Γενικός Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από achilleas »

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! :clap2:

Η ελπίδα μου είναι αυτά τα παιδιά να συμμετάσχουν στο forum μας και να εμπλουτίσουν τις σελίδες του με τις κομψές λύσεις τους!

Θα έχουμε να διδαχθούμε πολλά.

Φιλικά,

Αχιλλέας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα διαγωνισμών (ΕΜΕ, ΚΥΜΕ, BMO, JBMO, IMO, Kangaroo κλπ)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες