του Νικολάου
Συντονιστής: spyros
Re: του Νικολάου
Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους, γνωστούς και μη, που μου ευχήθηκαν για την ονομαστική μου γιορτή.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για σας και τους δικούς σας ανθρώπους και πολλές μαθηματικές δημιουργίες.
Ιδιαίτερες ευχές για τους Νίκους, Νίκες και Νικολέτες.
Με μεγάλη εκτίμηση για την συμμετοχή σας στο mathematica.
Νίκος Ιωσηφίδης
Μαθηματικός - Φροντιστής
Βέροια, τηλ. 23310-20143 και 6974-641-655
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για σας και τους δικούς σας ανθρώπους και πολλές μαθηματικές δημιουργίες.
Ιδιαίτερες ευχές για τους Νίκους, Νίκες και Νικολέτες.
Με μεγάλη εκτίμηση για την συμμετοχή σας στο mathematica.
Νίκος Ιωσηφίδης
Μαθηματικός - Φροντιστής
Βέροια, τηλ. 23310-20143 και 6974-641-655
Λέξεις Κλειδιά:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ : ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ,ΝΙΚΟ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ,ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΠΗ , ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΤΖΑ , ΝΙΚΟ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ ,
ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΖΗ ,ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ,ΝΙΚΟ ΦΡΑΓΚΑΚΗ .
Ν.Ζ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ : ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ,ΝΙΚΟ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ,ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΠΗ , ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΤΖΑ , ΝΙΚΟ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟ ,
ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΖΗ ,ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ,ΝΙΚΟ ΦΡΑΓΚΑΚΗ .
Ν.Ζ.
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Με μικρή καθυστέρηση να ευχηθώ κι εγώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους πολλούς και εκλεκτούς φίλους για τη γιορτή τους!!
Ιδιαίτερα στον εξαιρετικό φίλο, δάσκαλο και στυλοβάτη του mathematica Νίκο Μαυρογιάννη αλλά και στο Νίκο Κυριαζή, στο Νίκο Ζανταρίδη, στο Νίκο Ιωσηφίδη, στο Νίκο Φραγκάκη, στο Νίκο Κατσίπη, στο Νίκο Αθανασίου και στο Νίκο Κολλιόπουλο!!
Ιδιαίτερα στον εξαιρετικό φίλο, δάσκαλο και στυλοβάτη του mathematica Νίκο Μαυρογιάννη αλλά και στο Νίκο Κυριαζή, στο Νίκο Ζανταρίδη, στο Νίκο Ιωσηφίδη, στο Νίκο Φραγκάκη, στο Νίκο Κατσίπη, στο Νίκο Αθανασίου και στο Νίκο Κολλιόπουλο!!
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνονόματους του φόρουμ, αλλά και να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά!
Κολλιοπουλος Νικος.
Μεταδιδακτορικός ερευνητής.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Στοχαστικές ΜΔΕ, ασυμπτωτική ανάλυση στοχαστικών συστημάτων, εφαρμογές αυτών στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση ρίσκων.
Μεταδιδακτορικός ερευνητής.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Στοχαστικές ΜΔΕ, ασυμπτωτική ανάλυση στοχαστικών συστημάτων, εφαρμογές αυτών στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση ρίσκων.
- Doloros
- Επιμελητής
Πολλές ευχαριστίες σ όλους για τις ευχές σας .
Με τη σειρά μου θερμές ευχές σ όλους που γιόρταζαν. Ειδικά στους
Νίκο Μαυρογιάννη και Νίκο Ιωσηφίδη , που έχω την τιμή να γνωρίζω από κοντά καθώς επίσης στους
Νίκο Κυριαζή
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Κατσίπη
Νίκο Αθανασίου
Νίκο Κολιόπουλο
Νίκο Καραντζά
Νίκο Κρουσουλίδη
Νίκος Φραγκάκης
Με τη σειρά μου θερμές ευχές σ όλους που γιόρταζαν. Ειδικά στους
Νίκο Μαυρογιάννη και Νίκο Ιωσηφίδη , που έχω την τιμή να γνωρίζω από κοντά καθώς επίσης στους
Νίκο Κυριαζή
Νίκο Ζανταρίδη
Νίκο Κατσίπη
Νίκο Αθανασίου
Νίκο Κολιόπουλο
Νίκο Καραντζά
Νίκο Κρουσουλίδη
Νίκος Φραγκάκης
-
ΝΙΚΟΣ
- Διακεκριμένο Μέλος
Αγαπητοί φίλοι.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα ευγενικά σας λόγια, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ εγκάρδια, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Τις καλλίτερες ευχές μου στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη (Για τον οποίο τρέφω απεριόριστη αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση), Νίκο Ιωσηφίδη (Πολύ καλό φίλο και πολύ άξιο Μαθηματικό μας), Νίκο Ζανταρίδη,(Παλιό πολύ καλό φίλο), Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη (Doloros), Νίκο Κολιόπουλο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Αντωνόπουλο και Νίκο Ράπανο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα ευγενικά σας λόγια, που εκφράσατε για μένα εδώ, στο τηλέφωνο και με προσωπικά σας μηνύματα.
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.
Εύχομαι και εγώ εγκάρδια, χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα.
Τις καλλίτερες ευχές μου στους εκλεκτούς φίλους:
Νίκο Μαυρογιάννη (Για τον οποίο τρέφω απεριόριστη αγάπη, θαυμασμό και εκτίμηση), Νίκο Ιωσηφίδη (Πολύ καλό φίλο και πολύ άξιο Μαθηματικό μας), Νίκο Ζανταρίδη,(Παλιό πολύ καλό φίλο), Νίκο Κατσίπη, Νίκο Φραγκάκη (Doloros), Νίκο Κολιόπουλο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Αντωνόπουλο και Νίκο Ράπανο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
Με αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Με την ευκαιρία της ονομαστικής τους γιορτής, εύχομαι στους :
Νίκο Αθανασίου,
Νίκο Ζανταρίδη,
Νίκο Ιωσηφίδη,
Νίκο Κατσίπη,
Νίκο Κολιόπουλο,
Νίκο Κυριαζή,
Νίκο Μαυρογιάννη,
Νίκο Παπαγεωργίου,
Νίκο Φραγκάκh,
και στις οικογένειές τους, χρόνια πολλά, με υγεία και προκοπή
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
Νίκο Αθανασίου,
Νίκο Ζανταρίδη,
Νίκο Ιωσηφίδη,
Νίκο Κατσίπη,
Νίκο Κολιόπουλο,
Νίκο Κυριαζή,
Νίκο Μαυρογιάννη,
Νίκο Παπαγεωργίου,
Νίκο Φραγκάκh,
και στις οικογένειές τους, χρόνια πολλά, με υγεία και προκοπή
με εκτίμηση
Γιάννης Κερασαρίδης
- nsmavrogiannis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Εύχομαι σε όσες και όσους γιόρταζαν χθες Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά. Ξεχωριστές ευχές στους
Νίκο Αθανασίου,
Νίκο Ζανταρίδη,
Νίκο Ιωσηφίδη,
Νίκο Κατσίπη,
Νίκο Κεχρή
Νίκο Κολιόπουλο,
Νίκο Κυριαζή,
Νίκο Παπαγεωργίου,
Νίκο Φραγκάκη
Να είστε πάντα καλά να προσφέρετε.
Νίκο Αθανασίου,
Νίκο Ζανταρίδη,
Νίκο Ιωσηφίδη,
Νίκο Κατσίπη,
Νίκο Κεχρή
Νίκο Κολιόπουλο,
Νίκο Κυριαζή,
Νίκο Παπαγεωργίου,
Νίκο Φραγκάκη
Να είστε πάντα καλά να προσφέρετε.
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
Ηράκλειτος
- nkatsipis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Να είστε όλοι πάντα καλά!
Νίκος
Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Να είστε όλοι πάντα καλά!
Νίκος
-
Antonis Loutraris
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Δεν πρόλαβα χθες να μπω στο forum, οπότε εύχομαι και γω χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη μας
που γιόρταζαν !!!
Ιδιαίτερες ευχές στον Γενικό μας Συντονιστή Νίκο Μαυγογιάννη, στους επιμελητές και στα διευθύνοντα
μέλη μας που είχαν την τιμητική τους !
Μπ
που γιόρταζαν !!!
Ιδιαίτερες ευχές στον Γενικό μας Συντονιστή Νίκο Μαυγογιάννη, στους επιμελητές και στα διευθύνοντα
μέλη μας που είχαν την τιμητική τους !
Μπ
- Γιώργος Μήτσιος
Παρά την καθυστέρηση, επιθυμώ να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου για Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες,
ασφαλώς και σε όλους τους προαναφερθέντες σε προηγούμενα μηνύματα. Υγεία , χαρά και δημιουργία !
Γιώργος Μήτσιος.
ασφαλώς και σε όλους τους προαναφερθέντες σε προηγούμενα μηνύματα. Υγεία , χαρά και δημιουργία !
Γιώργος Μήτσιος.
-
Μιχάλης Τσουρακάκης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης