Χρόνια Πολλά και καλά στους εορτάζοντας, και ειδικά στον φίλο Σωτήρη Λουρίδα και στους Σωτήρη Αρμενιάκο, Σωτήρη Λοϊζιά, Σωτήρη Στόγια και Σωτήρη Χασάπη.
Εύχομαι εγκάρδια, Χρόνια πολλά και καλά, υγεία, χαρά, ευτυχία, ατομική και οικογενειακή, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, σε όσες και όσους γιορτάζαν χθες.
Τις καλύτερες ευχές μου στους εκλεκτούς αγαπητούς φίλους και καταξιωμένους Μαθηματικούς μας, Σωτήρη Λουρίδα, Σωτήρη Χασάπη, Σωτήρη Λοϊζιά, Σωτήρη Στόγια και Σωτήρη Αρμενιάκο.
Μεταξύ των καλοκαιρινών μου διακοπών και από την όμορφη Χαλκιδική τις καλύτερς ευχές μου στους Σωτήρηδες του και ιδιαίτερα στους Σωτήρη Λουρίδα, Σωτήρη Λοϊζιά, Σωτήρη Χασάπη και Σωτήρη Στόγια!
Έστω και λίγο καθυστερημένα τα χρόνια μου πολλά στους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους Σωτήρη Λοϊζιά, Σωτήρη Χασάπη, Σωτήρη Λουρίδα, Σωτήρη Στόγια και Σωτήρη Αρμενιάκο.
Καταρχάς και Καταρχήν εύχομαι τις καλλίτερες και απόλυτα ειλικρινείς ευχές στους εδώ συνεορτάζοντες, να χαίρονται ότι αγαπούν.
Ευχαριστώ τώρα από καρδιάς τους φίλους της πλέον Άριστης Μαθηματικής παρέας mathematica, που μου ευχήθηκαν ειλικρινά με αγάπη και με εκτίμηση.
Τους αντεύχομαι τα καλλίτερα και ότι επιθυμούν για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.