ΘΑΛΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)

Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates

Mathimatika

Re: ΘΑΛΗΣ 2024-2025 (ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mathimatika »

Θεωρω ότι αν δεν ανακοινωθούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα μάλλον θα ανακοινωθούν με την έναρξη των σχολείων .. βέβαια πιστεύω ότι έχουν αργήσει λόγω του ότι η επόμενη φάση είναι στις 18/1/2025 αν δεν κάνω λάθος

Ετικέτες:
juan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από juan »

Mathimatika έγραψε: Σάβ Ιαν 04, 2025 2:09 pm Θεωρω ότι αν δεν ανακοινωθούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα μάλλον θα ανακοινωθούν με την έναρξη των σχολείων .. βέβαια πιστεύω ότι έχουν αργήσει λόγω του ότι η επόμενη φάση είναι στις 18/1/2025 αν δεν κάνω λάθος
Ναι σωστά, η επόμενη φάση είναι στις 18 Ιανουαρίου. Φαίνεται στις αποφάσεις του Δ.Σ. 30-08-2024. Άντε να δούμε, θελω να πιστεύω μεχρι το τέλος της εβδομαδας να τα έχουμε...
Mathimatika

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mathimatika »

juan έγραψε: Δευ Ιαν 06, 2025 6:32 pm
Mathimatika έγραψε: Σάβ Ιαν 04, 2025 2:09 pm Θεωρω ότι αν δεν ανακοινωθούν μέχρι και σήμερα το απόγευμα μάλλον θα ανακοινωθούν με την έναρξη των σχολείων .. βέβαια πιστεύω ότι έχουν αργήσει λόγω του ότι η επόμενη φάση είναι στις 18/1/2025 αν δεν κάνω λάθος
Ναι σωστά, η επόμενη φάση είναι στις 18 Ιανουαρίου. Φαίνεται στις αποφάσεις του Δ.Σ. 30-08-2024. Άντε να δούμε, θελω να πιστεύω μεχρι το τέλος της εβδομαδας να τα έχουμε...

Ναι και εγώ το ελπίζω .. αν και πιστεύω ότι σε 1-2 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα .. Εγώ είμαι Α’λυκείου και έχω ένα άγχος για το αποτελέσματα γιατί κατάφερα να λύσω όλα τα θέματα εκτός από το θέμα 1 που έχω μερικούς ενδοιασμούς για την διατύπωση σε ένα ερώτημα .. ελπίζω να βγουν σύντομα πάντως
juan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από juan »

Ναι και εγώ το ελπίζω .. αν και πιστεύω ότι σε 1-2 μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα .. Εγώ είμαι Α’λυκείου και έχω ένα άγχος για το αποτελέσματα γιατί κατάφερα να λύσω όλα τα θέματα εκτός από το θέμα 1 που έχω μερικούς ενδοιασμούς για την διατύπωση σε ένα ερώτημα .. ελπίζω να βγουν σύντομα πάντως
Συγχαρητήρια! Εγώ ειμαι Γ λυκείου, έλυσα τα δύο πρώτα θέματα σωστά σύμφωνα με τις λύσεις τις ΕΜΕ. Δεν είχα αρκετό χρόνο για την γεωμετρία, το τρίτο θέμα δηλαδη. Ελπίζω με 2/3 να ειμαι οκ για να περάσω στην επόμενη φάση.
Τσιαλας Νικολαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τσιαλας Νικολαος »

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Υπομονή λίγο ακόμη.
Ελπίδα Καραδήμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελπίδα Καραδήμου »

Ωραία !! Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά! Πάντως γενικά φέτος τα παιδιά τα πήγαν καλα.. εγώ Γ γυμν έλυσα 2/3 δλδ 15 με 16.. ελπίζω να είμαι μέσα αν και άκουσα ότι πολλοί τα πήγαν καλα και έλυσαν 2 στα 3 θέματα.. μακάρι να τα αργούν τόσο γιατί γράφουν πολλά ονόματα😂 :coolspeak:
Thales234

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thales234 »

Τσιαλας Νικολαος έγραψε: Δευ Ιαν 06, 2025 10:12 pm Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Υπομονή λίγο ακόμη.
Κύριε Νίκο ξέρετε πότε περίπου;
Σωτ.Μαζ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σωτ.Μαζ »

Τσιαλας Νικολαος έγραψε: Δευ Ιαν 06, 2025 10:12 pm Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Υπομονή λίγο ακόμη.
Καλη χρονιά σε όλους σας, υγεία εύχομαι με μαθηματική ακρίβεια. Να ρωτήσω κάτι; Ο γιος μου μαθητής α γυμνασίου συμμετείχε ύστερα από επιθυμία του φυσικά φέτος με τα θέματα β γυμνασίου όπως ανέφερε ξεκάθαρα και το έντυπο συνεναισης. Στα αποτελέσματα θα υπάρχει χώρια βαθμολόγηση σε τέτοιες περιπτώσεις μαθητών ή μιας και κρίνονται σε ίδια θέματα θα είναι από κοινού;
Σας ευχαριστώ θερμά
ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ »

Από αυτά που έχω δει στο παρελθόν, τα παιδιά της 1ης Γυμνασίου που δίνουν στα θέματα της Β' Γυμνασίου δεν έχουν ξεχωριστή λίστα.
Τσιαλας Νικολαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τσιαλας Νικολαος »

Σωτ.Μαζ έγραψε: Τρί Ιαν 07, 2025 10:03 pm
Καλη χρονιά σε όλους σας, υγεία εύχομαι με μαθηματική ακρίβεια. Να ρωτήσω κάτι; Ο γιος μου μαθητής α γυμνασίου συμμετείχε ύστερα από επιθυμία του φυσικά φέτος με τα θέματα β γυμνασίου όπως ανέφερε ξεκάθαρα και το έντυπο συνεναισης. Στα αποτελέσματα θα υπάρχει χώρια βαθμολόγηση σε τέτοιες περιπτώσεις μαθητών ή μιας και κρίνονται σε ίδια θέματα θα είναι από κοινού;
Σας ευχαριστώ θερμά
Καλησπέρα. Τα αποτελέσματα είναι κοινά με της Β΄ Γυμνασίου και δεν ανακοινώνεται η βαθμολογία του γραπτού. Καλά αποτελέσματα εύχομαι.
Γρηγοριος Ανδρεας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γρηγοριος Ανδρεας »

Σωτ.Μαζ έγραψε: Τρί Ιαν 07, 2025 10:03 pm
Σας ευχαριστώ θερμά
Η βαθμολόγηση είναι κοινή για α γυμνασίου κ β γυμνασίου καθώς κ για οποιαδήποτε τάξη δημοτικού. Ακόμα και αν διακριθείς και είσαι δημοτικό ή Α γυμνασίου,η βεβαίωση διάκρισης από την ΕΜΕ γράφει «μαθητής Β γυμνασίου». Έτσι τουλάχιστον έγινε πέρυσι που ήμουν ΣΤ´ δημοτικού. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους.
nasiaser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nasiaser »

Kαλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νεότερο για τα αποτελέσματα του Θαλή. Για κάποιους μαθητές, δεν είναι εύκολη η συμμετοχή σε επομενη φάση, εαν προκριθούν, διότι μπορεί να χρειαστεί να μεταβούν σε εξεταστικό κέντρο μακριά απο τον τόπο διαμονής τους. Οπότε, είναι σημαντικό να υπάρχει μια σχετική ενημέρωση, ώστε να γίνεται και ο αντίστοιχος προγραμματισμός!
denim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από denim »

:shock: Καλημέρα, πήρα τηλέφωνο στην Μαθηματική Εταιρεία και μου απάντησαν ότι τα αποτελέσματα του Θαλή θα βγουν το Σαββατοκύριακο.
Αθανάσιος Π.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αθανάσιος Π. »

Καλησπέρα σε όλους και σε ολεςς :clap: Ο γιος μου , Β γυμνασίου, έλυσε το 1ο θέμα ολόκληρο και λογικά και το δεύτερο.Τι λέτε έχει ελπίδες ? Επίσης γνωρίζετε μήπως ποια μέρα θα ανέβουν τα αποτελέσματα; :)
Αθανάσιος Π.

nasiaser έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 11:10 am Kαλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νεότερο για τα αποτελέσματα του Θαλή. Για κάποιους μαθητές, δεν είναι εύκολη η συμμετοχή σε επομενη φάση, εαν προκριθούν, διότι μπορεί να χρειαστεί να μεταβούν σε εξεταστικό κέντρο μακριά απο τον τόπο διαμονής τους. Οπότε, είναι σημαντικό να υπάρχει μια σχετική ενημέρωση, ώστε να γίνεται και ο αντίστοιχος προγραμματισμός!
Κάποιοι λένε πως θα δημοσιευτούν αυτό το σκ…πάντως είναι απαράδεκτοι.. τόσο καιρό έπρεπε να τα είχαν βγάλει. Εμείς δλδ που μένουμε και σε χωριό δεν πρέπει να ξέρουμε ??
mick7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mick7 »

Oι απαράδεκτοι προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους... :idea:
Κάποιοι λένε πως θα δημοσιευτούν αυτό το σκ…πάντως είναι απαράδεκτοι.. τόσο καιρό έπρεπε να τα είχαν βγάλει. Εμείς δλδ που μένουμε και σε χωριό δεν πρέπει να ξέρουμε ??
Αθανάσιος Π.

mick7 έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 5:33 pm Oι απαράδεκτοι προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους... :idea:
Εντάξει μην θίγεσαι τόσο. Δεν τους έβαλαν και με το ζόρι. Και δεν νμζω να μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία χωρισ καθόλου αμοιβή. Οπωσ και να χει πέρυσι τα αποτελέσματα είχαν βγει τέλος Δεκεμβρίου...
Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis »

Αθανάσιος Π. έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 5:49 pm

Εντάξει μην θίγεσαι τόσο. Δεν τους έβαλαν και με το ζόρι. Και δεν νμζω να μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία χωρισ καθόλου αμοιβή. Οπωσ και να χει πέρυσι τα αποτελέσματα είχαν βγει τέλος Δεκεμβρίου...
Εσύ που είσαι τόσο ανυπόμονος και κρίνεις ως απαράδεκτους αυτούς που θα διορθώσουν το γραπτό σου χωρίς αμοιβή, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά. Στη γλώσσα μας υπάρχουν και φωνήεντα που για κάποιο λόγο βαρέθηκες να τα γράψεις στις λέξεις με κόκκινο. Επίσης το σίγμα τελικό δεν το χρησιμοποιούμε κατά βούληση, αλλά σε όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε σίγμα.
Mihalis_Lambrou
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mihalis_Lambrou »

george visvikis έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 6:15 pm Εσύ που είσαι τόσο ανυπόμονος και κρίνεις ως απαράδεκτους αυτούς που θα διορθώσουν το γραπτό σου χωρίς αμοιβή, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά. Στη γλώσσα μας υπάρχουν και φωνήεντα που για κάποιο λόγο βαρέθηκες να τα γράψεις στις λέξεις με κόκκινο. Επίσης το σίγμα τελικό δεν το χρησιμοποιούμε κατά βούληση, αλλά σε όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε σίγμα.
.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιώργο, στο παραπάνω. Παρόλο που συμμερίζομαι την αγωνία των παιδιών για τα αποτελέματα, μου κάνει αρνητική εντύπωση που η αίσθησή του συγκεκριμένου μαθητή είναι:
.
Αθανάσιος Π. έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 5:49 pm Και δεν νμζω να μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία χωρισ καθόλου αμοιβή.
.
Δυστυχώς στον τόπο μας είναι συχνό το φαινόμενο να έχουμε άποψη για θέματα που δεν γνωρίζουμε.

Ευτυχώς που υπάρχουν οι εθελοντές στο οργανωτικό μέρος του Διαγωνισμού που απόλυτα αφιλοκερδώς και στο υστέρημα του χρόνου τους προσπαθούν να έχουν θετική συμβολή στην κοινωνία, πάντα με γνώμονα τον μαθητή. Ας είμαστε, λοιπόν, ευγνώμονες για το έργο τους.

Πριν από 25 χρόνια έκανα και ο ίδιος παρόμοια εθελοντική εργασία για τους Διαγωνισμούς. Μου έμεινε μία όμορφη εμπειρία και δεν αμφιβάλλω ότι οι εθελοντές της σημερινής εποχής θα συνεχίσουν την προσφορά τους, αντίθετα από την νοοτροπία των καιρών. Τους ευχαριστώ από τώρα γιατί ήδη έχουν προσφέρει απλόχερα.
achilleas
Γενικός Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από achilleas »

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα διαγωνισμών (ΕΜΕ, ΚΥΜΕ, BMO, JBMO, IMO, Kangaroo κλπ)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες