Mathtype

Συντονιστής: polysot

panoscha116

Mathtype

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panoscha116 »

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζω γραμματοσειρά σε όλες τις εξισώσεις που έχω εισάγει στο word 2019 από το Mathtype?

Ετικέτες:
mick7

Re: Mathtype

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mick7 »

Aπο όσο θυμάμαι απο Style-->Define και σε αυτήν την καρτέλα κάνεις την αλλαγή γραμματοσειράς.
Δεν γνωρίζω όμως εαν γίνεται για όλες ταυτόχρονα.
panoscha116

mick7 έγραψε: Πέμ Αύγ 08, 2024 8:38 pm Aπο όσο θυμάμαι απο Style-->Define και σε αυτήν την καρτέλα κάνεις την αλλαγή γραμματοσειράς.
Δεν γνωρίζω όμως εαν γίνεται για όλες ταυτόχρονα.
Έτσι το κάνω και εγώ αλλά δεν γίνεται για όλες ταυτόχρονα
panoscha116

Το βρήκα, έπρεπε να ξανακάνω Setup το Mathtype και μετά Αρχείο-->Επιλογές--> Πρόσθετα-->Διαχείριση: Πρόσθετα του Word-->Μετάβαση--> Mathtype Commands. Μετά βγάζει πάνω στην μπάρα το Mathtype οπότε επιλέγω Format Equations και βάζω σε όλο το έγγραφο και τα κάνει από μόνο του
vilirent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vilirent »

Αν θες να αλλάξεις γραμματοσειρά σε όλες τις εξισώσεις του MathType μέσα στο Word 2019 μπορείς να το κάνεις μαζικά ανοίγοντας το MathType μέσα από το Word πηγαίνοντας στην καρτέλα MathType και πατώντας Format → Define Styles από εκεί αλλάζεις τη γραμματοσειρά στο πεδίο Primary Font και αν θέλεις να αλλάξεις και τα μαθηματικά σύμβολα αλλάζεις και το Greek and Symbol Font και πατάς ΟΚ στη συνέχεια για να εφαρμοστεί σε όλες τις εξισώσεις πηγαίνεις MathType → Format → Equation Preferences → Save to File αποθηκεύεις το νέο στυλ και μετά πας MathType → Format → Equation Preferences → Apply to Entire Document επιλέγεις το αποθηκευμένο αρχείο και πατάς ΟΚ αυτό θα αλλάξει τη γραμματοσειρά σε όλες τις εξισώσεις που έχεις ήδη εισάγει στο έγγραφο δοκίμασέ το και πες αν χρειάζεσαι βοήθεια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαθηματικό Λογισμικό”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης