Εξεταστέα Ύλη
Συντονιστές: Πρωτοπαπάς Λευτέρης, R BORIS, KAKABASBASILEIOS, Μπάμπης Στεργίου, m.pαpαgrigorakis, Καρδαμίτσης Σπύρος
Εξεταστέα Ύλη
Η απόδειξη του θεωρήματος στη σελίδα 262, είναι μέσα στην ύλη;
Απότι είδα για πρώτη φορά στα χρονικά (εδώ και 10 χρόνια), οι οδηγίες για την εξεταστέα ύλη δεν αναφέρουν ότι αφαιρείται όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει.
Υπάρχουν άλλα σημεία της ύλης που να διαφοροποιούνται από την περσινή;
Απότι είδα για πρώτη φορά στα χρονικά (εδώ και 10 χρόνια), οι οδηγίες για την εξεταστέα ύλη δεν αναφέρουν ότι αφαιρείται όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει.
Υπάρχουν άλλα σημεία της ύλης που να διαφοροποιούνται από την περσινή;
- Καρδαμίτσης Σπύρος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Re: Εξεταστέα Ύλη
Nαι !!!!! ξέχασαν να το βγάλουν, συνεπώς είναι εντός ύλης για φέτος.
Καρδαμίτσης Σπύρος
Ευχαριστώ! ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει. Γιατί έχω σημειώσει με μολυβάκι στο βιβλίο την ένδειξη "εκτός ύλης" στην απόδειξη. Τυχαία το είδα!
Εχεις εντοπίσει κάτι άλλο; μην και μου έχει ξεφύγει πάλι τίποτα....
οπότε μιλάμε για SOS αφού ποτε δεν ήταν στην ύλη! φτου και δεν μαρεσει καθόλου η απόδειξη αυτή!!
λες όντως να το ξέχασαν? να έγινε από παράλειψη? ή επίτηδες γιατί θέλουν να την βάλουν;
Εχεις εντοπίσει κάτι άλλο; μην και μου έχει ξεφύγει πάλι τίποτα....
οπότε μιλάμε για SOS αφού ποτε δεν ήταν στην ύλη! φτου και δεν μαρεσει καθόλου η απόδειξη αυτή!!
λες όντως να το ξέχασαν? να έγινε από παράλειψη? ή επίτηδες γιατί θέλουν να την βάλουν;
Μια ερώτηση γιατί τα εχω λίγο μπερδέψει.Έβγαλαν το 3,2 εκτός!!!!Απο ολοκληρώματα τί θα βάλουν τελικά στα παιδιά??Όλοι οι τρόποι ολοκλήρωσης είναι εκεί. Να τους τα κάνουμε ή είναι χάσιμο χρόνου???Εχω ψιλοαγχωθεί.Για δώστε μου συμβουλές!!!
- Πρωτοπαπάς Λευτέρης
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
Καλησπέρα.....
Έχει προστεθεί η απόδειξη του θεωρήματος στη σελ.262, έχει τροποποιηθεί η παράγραφος 3.1, και έχει αφαιρεθεί η παράγραφος 3.2
Συγκεκριμένα
Παρ. 3.1 Αόριστο ολοκλήρωμα. (Μόνο η υποπαράγραφος "Αρχική συνάρτηση" που θα συνοδεύτεται από πίνακα παραγουσών συναρτήσεων η οποίος θα περιλαμβάνεται στις διδακτικές οδηγίες).
Έχει προστεθεί η απόδειξη του θεωρήματος στη σελ.262, έχει τροποποιηθεί η παράγραφος 3.1, και έχει αφαιρεθεί η παράγραφος 3.2
Συγκεκριμένα
Παρ. 3.1 Αόριστο ολοκλήρωμα. (Μόνο η υποπαράγραφος "Αρχική συνάρτηση" που θα συνοδεύτεται από πίνακα παραγουσών συναρτήσεων η οποίος θα περιλαμβάνεται στις διδακτικές οδηγίες).
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
στην περσινή ύλη της Άλγεβρας της Β Λυκείου είχαν αφαιρεθεί από την διδακτέα ύλη οι τριγωνομετρικοί τύποι αθροίσματος και διαφοράς γωνιών.
Στα μαθηματικά κατεύθυνσης Γ τάξης όμως στην σελίδα 225, η απόδειξη της παραγώγισης του ημιτόνου, απαιτεί την χρήση των παραπάνω τύπων.
Όμως η απόδειξη αυτή είναι μέσα στην ύλη για τις πανελλήνιες του 2012.
Γνωρίζει κανείς περισσότερα για το θέμα;
Στα μαθηματικά κατεύθυνσης Γ τάξης όμως στην σελίδα 225, η απόδειξη της παραγώγισης του ημιτόνου, απαιτεί την χρήση των παραπάνω τύπων.
Όμως η απόδειξη αυτή είναι μέσα στην ύλη για τις πανελλήνιες του 2012.
Γνωρίζει κανείς περισσότερα για το θέμα;
- Πρωτοπαπάς Λευτέρης
- Συντονιστής
- Επικοινωνία:
Στην Σαββατιάτικη ημερίδα της ΕΜΕ στο Περιστέρι ειπώθηκε ότι έχει γίνει ερώτηση και θα πρέπει να περιμένουμε οδηγίες στα σχολεία.
Κάθε πρόβλημα έχει μία τουλάχιστον λύση!!!
εδώ είναι ένα αρχείο από τους συμβούλους Δυτικής Θεσσαλονίκης με οδηγίες
προς ναυτιλομένους
προς ναυτιλομένους
- Συνημμένα
-
- 2011_09_19_epidrasi_PE03.pdf
- (124.67 KiB) Μεταφορτώθηκε 155 φορές
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Έχει ξαναγίνει κι αναφορά για το παραπάνω αρχείο κι εδώ
οι οδηγίες για τα παραπάνω ζητήματα δόθησαν σήμερα. Όλα ξεκαθαρίστηκαν
Ενημερωθείτε εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=49882
Ενημερωθείτε εδώ http://www.alfavita.gr/artro.php?id=49882
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης