latex vs mathtype
Συντονιστής: spyros
latex vs mathtype
Έχοντας μία συνάντηση με τον Λεωνίδα και σύντομη συζήτηση, περί λάτεξ μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:
1)Μπορούμε να γράψουμε κείμενα ΄και μαθηματικά σύμβολα σε ένα έγγραφο, όπως μπορούμε στο word?Τι κατάληξη έχουν αυτά τα αρχεία;
2)Όσα έγγραφα έχω δει γραμμένα σε λάτεξ(υποθέτω) υστερούν κατά πολύ μορφοποίησης και δυνατοτήτων μορφοποίησης σε σχέση αυτών του office με mathtype (προσωπικά τα βρίσκω κακάσχημα). Μπορούμε να μορφοποιήσουμε τα κείμενα της λάτεξ (πχ αλλαγή μεγέθους, χρώματος γραμματοσειράς ή και γραμματοσειρά) χωρίς να γράφουμε κώδικα αλλά με διαδικασίες παρόμοιες του office (κουμπιά, μαρκάρισμα κτλ) που όλοι έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε
Διάπιστώσεις ύστερα από πειραματισμό με λάτεξ
1. Μου είναι παντελώς άχρηστη όταν ξέρω μάθταιπ
2. Μου είναι άχρηστη για την δουλειά μου ωσ καθηγητής σχολείου (ίσως χρήσιμη για ΑΕΙ)
3. Είναι δύσχρηστη στην δημιουργία μαθηματικού κειμένου γιατί χρειάζεται κώδικα ενώ το μάθταιπ απλά να επιλέξεις το αντικείμενο που βλέπεις (εποπτεία όχι προγραμματισμός)
4. Φαντάζομαι μικρότερες δυνατότητες μορφοποίησης εγγράφων (δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με τον κολοσσό microsoft office)
5. Μάλλον η γλώσσα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες μαθηματικού κειμένου αλλά όπως προανέφερα άχρηστες για ΔΕ
6.Πλεονεκτεί στην γραφή, στα forum διότι δεν χρειάζεταικάποια εφαρμογή για να ανοίξεις συννημένο αρχείο και να δεις το περιεχόμενο (doc, pdf)
Προσωπικό συμπέρασμα
Είναι άχρηστη γλώσσα(μαθηματική) για συνάδελφο που έχει εγληματιστεί στο μαθτάιπ και ασχολείται με ΔΕ (ίσως μειονεκτεί λόγω δυνατοτήτων εγγράφων - μορφοποίησης)
1)Μπορούμε να γράψουμε κείμενα ΄και μαθηματικά σύμβολα σε ένα έγγραφο, όπως μπορούμε στο word?Τι κατάληξη έχουν αυτά τα αρχεία;
2)Όσα έγγραφα έχω δει γραμμένα σε λάτεξ(υποθέτω) υστερούν κατά πολύ μορφοποίησης και δυνατοτήτων μορφοποίησης σε σχέση αυτών του office με mathtype (προσωπικά τα βρίσκω κακάσχημα). Μπορούμε να μορφοποιήσουμε τα κείμενα της λάτεξ (πχ αλλαγή μεγέθους, χρώματος γραμματοσειράς ή και γραμματοσειρά) χωρίς να γράφουμε κώδικα αλλά με διαδικασίες παρόμοιες του office (κουμπιά, μαρκάρισμα κτλ) που όλοι έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε
Διάπιστώσεις ύστερα από πειραματισμό με λάτεξ
2. Μου είναι άχρηστη για την δουλειά μου ωσ καθηγητής σχολείου (ίσως χρήσιμη για ΑΕΙ)
3. Είναι δύσχρηστη στην δημιουργία μαθηματικού κειμένου γιατί χρειάζεται κώδικα ενώ το μάθταιπ απλά να επιλέξεις το αντικείμενο που βλέπεις (εποπτεία όχι προγραμματισμός)
4. Φαντάζομαι μικρότερες δυνατότητες μορφοποίησης εγγράφων (δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με τον κολοσσό microsoft office)
5. Μάλλον η γλώσσα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες μαθηματικού κειμένου αλλά όπως προανέφερα άχρηστες για ΔΕ
6.Πλεονεκτεί στην γραφή, στα forum διότι δεν χρειάζεταικάποια εφαρμογή για να ανοίξεις συννημένο αρχείο και να δεις το περιεχόμενο (doc, pdf)
Προσωπικό συμπέρασμα
Είναι άχρηστη γλώσσα(μαθηματική) για συνάδελφο που έχει εγληματιστεί στο μαθτάιπ και ασχολείται με ΔΕ (ίσως μειονεκτεί λόγω δυνατοτήτων εγγράφων - μορφοποίησης)
Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος!
Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης
Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος
Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
Re: latex vs mathtype
Η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση. Το word πάντοτε υιοθετούσε τις καλές ιδέες που γεννούσε η κοινότητα του LaTeX.
Το Office 2007 πχ δίνει τη δυνατότητα να γράφεις μαθηματικά σε γλώσσα παρόμοια με εκείνη του LaTeX. Έχει τα προβλήματά του και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει την ακρίβεια και τον έλεγχο που προσφέρει το LaTeX. Από την άλλη όμως είναι άμεσο, ταχύτατο και οι νέες επιλογές καταργούν την ανάγκη χρήσης του ποντικιού όπως στο MathType.
Το Office 2007 πχ δίνει τη δυνατότητα να γράφεις μαθηματικά σε γλώσσα παρόμοια με εκείνη του LaTeX. Έχει τα προβλήματά του και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει την ακρίβεια και τον έλεγχο που προσφέρει το LaTeX. Από την άλλη όμως είναι άμεσο, ταχύτατο και οι νέες επιλογές καταργούν την ανάγκη χρήσης του ποντικιού όπως στο MathType.
Μήτσος
Ας μου επιτραπεί ο αντίλογος
έχουν όλα όσα χρειάζεσαι για να επιλέγεις αυτό που χρειάζεσαι και όχι να πληκτρολογείς κάθε φορά τις εντολές.
συμφωνώ! Σχεδόν όλα το ξενόγλωσσα μαθηματικά βιβλία, γράφονται με 
1) Είναι θέμα συνήθειας, ποιον τρόπο γραφής προτιμά ο καθένας!
2) To mathtype, όπως και το word είναι άχρηστα για όποιον μάθει
3) Τα συμπεράσματα...δικά σας
Ναί, μπορείς να γράψεις ότι είδους κείμενο θές! Τα αρχεία αυτά έχουν κατάληξη .texmathxl έγραψε:Έχοντας μία συνάντηση με τον Λεωνίδα και σύντομη συζήτηση, περί λάτεξ μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες:
Τα διάφορα προγράμματα που χρειάζεσαι για να γράφεις σεmathxl έγραψε:2)Όσα έγγραφα έχω δει γραμμένα σε λάτεξ(υποθέτω) υστερούν κατά πολύ μορφοποίησης και δυνατοτήτων μορφοποίησης σε σχέση αυτών του office με mathtype (προσωπικά τα βρίσκω κακάσχημα). Μπορούμε να μορφοποιήσουμε τα κείμενα της λάτεξ (πχ αλλαγή μεγέθους, χρώματος γραμματοσειράς ή και γραμματοσειρά) χωρίς να γράφουμε κώδικα αλλά με διαδικασίες παρόμοιες του office (κουμπιά, μαρκάρισμα κτλ) που όλοι έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε
έχουν όλα όσα χρειάζεσαι για να επιλέγεις αυτό που χρειάζεσαι και όχι να πληκτρολογείς κάθε φορά τις εντολές.
Απεναντίας!! Μου είναι απαραίτητο εργαλείο στη δουλειά μου!! Τέστ, διαγωνίσματα, φυλλάδια...όλα μεmathxl έγραψε:Διάπιστώσεις ύστερα από πειραματισμό με λάτεξ
Είναι πανεύκολη η δημιουργία μαθηματικού κειμένου!! Τον κώδικα τον επιλέγεις με ένα κλίκ. Αρκεί να το συνηθίσεις!mathxl έγραψε:3. Είναι δύσχρηστη στην δημιουργία μαθηματικού κειμένου γιατί χρειάζεται κώδικα ενώ το μάθταιπ απλά να επιλέξεις το αντικείμενο που βλέπεις (εποπτεία όχι προγραμματισμός)
Θα μου επιτρέψεις να πώ οτι κάνεις λάθος...mathxl έγραψε:4. Φαντάζομαι μικρότερες δυνατότητες μορφοποίησης εγγράφων (δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με τον κολοσσό microsoft office)
Πολύ χρήσιμες! Ακόμα και για κείμενα Δημοτικού.mathxl έγραψε:5. Μάλλον η γλώσσα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες μαθηματικού κειμένου αλλά όπως προανέφερα άχρηστες για ΔΕ
Αν εννοείς οτι πλεονεκτεί ηmathxl έγραψε:6.Πλεονεκτεί στην γραφή, στα forum διότι δεν χρειάζεταικάποια εφαρμογή για να ανοίξεις συννημένο αρχείο και να δεις το περιεχόμενο (doc, pdf)
συμφωνώ! Σχεδόν όλα το ξενόγλωσσα μαθηματικά βιβλία, γράφονται με 
Προσωπικά συμπεράσματαmathxl έγραψε:Προσωπικό συμπέρασμα
1) Είναι θέμα συνήθειας, ποιον τρόπο γραφής προτιμά ο καθένας!
2) To mathtype, όπως και το word είναι άχρηστα για όποιον μάθει

3) Τα συμπεράσματα...δικά σας
2ος νόμος του Μέρφυ: Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο, από όσο φαίνεται οτι είναι.
Σε ευχαριστώ για τον αντίλογο ο οποίος ήταν και ζητούμενος (είχα κα κάποιες απορίες)
Για τα συμπεράσματα
Στα 1,3 συμφωνούμε στο 2 ισχύει και το αντίστροφο(συγκεκριμένα ισχύει κατά κανόνα το αντίστροφο λόγω μεγαλύτερης εξοικίωσης με το word από την μεγαλύτερη μάζα των χρηστών).
Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα, λέγεται lyx και νομίζω είναι κειμενογράφος της λάτεξ (κομμάτι Κίνα μου φέρνει...).
Είναι όντως ο κειμενογράφος της λάτεξ;
Για τα συμπεράσματα
Στα 1,3 συμφωνούμε στο 2 ισχύει και το αντίστροφο(συγκεκριμένα ισχύει κατά κανόνα το αντίστροφο λόγω μεγαλύτερης εξοικίωσης με το word από την μεγαλύτερη μάζα των χρηστών).
Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα, λέγεται lyx και νομίζω είναι κειμενογράφος της λάτεξ (κομμάτι Κίνα μου φέρνει...).
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής

Παλιά, πολύ παλιά, όταν από το ηρωικό Dos (Norton Commander, Dbase 3 (plus), Chi writer, Framework, Lotus 1-2-3 και πολύ πολύ tetris...) θέλαμε να περάσουμε στα Windows 3.11, προσπαθούσαμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο πως το Word 2 ήταν καλύτερο από το Word perfect και το αντίστροφο.
Πολύ σύντομα, μετά από ατελείωτα format και επανεγκαταστάσεις δισκέτα-δισκέτα, κατάληξα στο ΤΕΛΙΚΟ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
(και εξακολουθεί να σε εξυπηρετεί).Οπότε:
Όσοι έχουμε εθιστεί στο mathtype, θα συνεχίσουμε μ' αυτό...
Για δημοσιεύσεις στο forum, είτε θα κάνουμε τις μετατροπές μέσω μακροεντολών (βλέπε στις σχετικές αναρτήσεις για οδηγίες), είτε
θα γράφουμε στο LaTex.Οι νέοι ας το μάθουν τώρα που είναι νέοι...
Φιλικά

- grigkost
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Τό κύριο πακέτο προγραμμάτωνmathxl έγραψε:Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα, λέγεται lyx και νομίζω είναι κειμενογράφος της λάτεξ (κομμάτι Κίνα μου φέρνει...).
γιά λειτουργικό Windows είναι τό MikTeX καί ένας καλός κειμενογράφος (editor) είναι ο Texniccenter.
- Τηλέγραφος Κώστας
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Το latex και για μένα είναι δύσκολο(να μην πω....) προτιμώ το Mathtype και θα ήταν ευχής έργο να γράφαμε με αυτό, αντί με latex ,αν βέβαια γίνεται """
Ας υπάρχουν και τα δυο ( αν γίνεται)
Ας το βάλουμε σε ψηφοφορία ...να κάνουμε εκλογές
Ας υπάρχουν και τα δυο ( αν γίνεται)
Ας το βάλουμε σε ψηφοφορία ...να κάνουμε εκλογές
Φιλικά
Τηλέγραφος Κώστας

Τηλέγραφος Κώστας

Κώστα δεν ξέρω για εκλογές...αλλά πάνω στην ΄διαδικτυακή μου έρευνα για προγράμματα έπεσα σε ένα γράμμα που έστειλε η Φωτεινή(Φωτεινή αστειεύομαι) σε περιοδικό
ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!!
Αγαπητό PC- Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition.... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.
AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑς
ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!!
Αγαπητό PC- Solutions,
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition.... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.
AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑς
- Βασίλης Καλαμάτας
Απίστευτο.....
Το διάβασες πουθενά ή το σκέφθηκες μόνος σου?
Αλήθεια στις εξετάσεις τι είχες γράψει στην έκθεση????
Το διάβασες πουθενά ή το σκέφθηκες μόνος σου?
Αλήθεια στις εξετάσεις τι είχες γράψει στην έκθεση????
Υπάρχουν γέφυρες στη ζωή που περνάς και γέφυρες που καις....
- Τηλέγραφος Κώστας
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τίποτα από τις χθεσινές συζητήσεις, όντας στο βαθμολογικό από τις 7 το πρωί ως στο βράδυ. Στη συνάντηση με το Βασίλη είχαμε κυρίως αισθητικής φύσεως διαφωνίες για τη Latex (στα σουβλάκια ομονοήσαμε...) Αν και με δυσκόλεψε και με δυσκολεύει ακόμη στο γράψιμο, τα κείμενα που παράγει μου φαίνονται όμορφα, ειδικά η γραμματοσειρά που βλέπω εδώ και στις δημοσιεύσεις του Νίκου Μαυρογιάννη στην προσωπική του σελίδα. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς, αν και συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι αυτό που έμαθες και ξέρεις να χρησιμοποιείς καλά στη δουλειά σου.
Γρηγόρη, δεν μπόρεσα να κατεβάσω τον κειμενογράφο. Κάτι δεν κάνω καλά, μάλλον. Βοήθα λίγο σε παρακαλώ.
Λεωνίδας
Γρηγόρη, δεν μπόρεσα να κατεβάσω τον κειμενογράφο. Κάτι δεν κάνω καλά, μάλλον. Βοήθα λίγο σε παρακαλώ.
Λεωνίδας
Κάνε το θαύμα για να τ' αρνηθείς (Α. Μπρετόν - Π. Ελυάρ)
Καλημέρα
Το συμπέρασμα πάνω κάτω το είπαν οι Λεωνίδας και ιώργος...συνέχισε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά
Όσο για το (εύθυμο μήνυμα) είναι παλιό(κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες με χιούμορ) και μου του έστειλε ένας συνάδελφος Φυσικός.
Βασίλη όσον αφορά την έκθεση μπορώ να πω ήμουν από τους τεμπελαράδες μαθητές (από γυμνάσιο εώς λύκειο έγραψα 3 εκθέσεις(2 στην ά γυμνασίου και μία στην γ λυκείου +τις εκθέσεις στα θέματα εξετάσεων
)
Το συμπέρασμα πάνω κάτω το είπαν οι Λεωνίδας και ιώργος...συνέχισε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά
Όσο για το (εύθυμο μήνυμα) είναι παλιό(κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες με χιούμορ) και μου του έστειλε ένας συνάδελφος Φυσικός.
Βασίλη όσον αφορά την έκθεση μπορώ να πω ήμουν από τους τεμπελαράδες μαθητές (από γυμνάσιο εώς λύκειο έγραψα 3 εκθέσεις(2 στην ά γυμνασίου και μία στην γ λυκείου +τις εκθέσεις στα θέματα εξετάσεων
- grigkost
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Λεωνίδα, δοκίμασε τήν beta 7.50 εκδοση.lonis έγραψε:Γρηγόρη, δεν μπόρεσα να κατεβάσω τον κειμενογράφο.
Γιά οποιοδήποτε ερώτηση επί τού
- όπως καί όποιος άλλος ενδιαφέρεται - στείλε προσωπικό μήνυμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες