Βάσεις 2011

Συντονιστής: spyros

pana1333
Επικοινωνία:

Βάσεις 2011

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pana1333 » Δευ Αύγ 29, 2011 1:09 pm

Για όσους δεν τις έχουν δει ακόμα!!!!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231125601

Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
drazi

Re: Βάσεις 2011

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από drazi » Δευ Αύγ 29, 2011 4:14 pm

Νομίζω ότι με τις φετεινές βάσεις έχουμε διαπλανιτική πρωτιά.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Φιλολογία Αθήνας 1885
Μαθηματικό Αθήνας 2664
Φυσικό Θεσ/νίκης 5057
Χημικό Αθήνας 7136
κλπ
Αυτά είναι τα μόρια του τελευταίου σε κάθε μια από τις παραπάνω σχολές.Εγω δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να δώσω συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος
Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Δευ Αύγ 29, 2011 4:36 pm

drazi έγραψε:Νομίζω ότι με τις φετινές βάσεις έχουμε διαπλανιτική πρωτιά.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Φιλολογία Αθήνας 1885
Μαθηματικό Αθήνας 2664
Φυσικό Θεσ/νίκης 5057
Χημικό Αθήνας 7136
κλπ
Αυτά είναι τα μόρια του τελευταίου σε κάθε μια από τις παραπάνω σχολές.Εγω δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να δώσω συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και μελλοντικούς συναδέλφους.
:shock:

edit: Το σχετικό αρχείο με όλες τις ειδικές κατηγορίες από το υπουργείο εδώ.

Νασιούλας Αντώνης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νασιούλας Αντώνης » Δευ Αύγ 29, 2011 5:20 pm

drazi έγραψε: ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε τις σχετικές με τους πολυτέκνους εγκυκλίους?

Ευχαριστώ

"Το να έχεις συνείδηση της άγνοιάς σου, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη γνώση" , Benjamin Disraeli
"Η αλήθεια ενός θεωρήματος, βρίσκεται στο μυαλό σου, όχι στα μάτια σου" , Άλμπερτ Αϊνστάιν
Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Δευ Αύγ 29, 2011 5:22 pm

Συγκεκριμένα για το Μαθηματικό Αθηνών υπήρχαν 28 θέσεις για πολύτεκνους, τις οποίες κάλυψαν 13 άτομα.
Τουτέστιν η διαμορφωθείσα βάση 2.664 θα ήταν ακόμα χαμηλότερη αν ενδεχομένως πολύτεκνοι με μόρια λιγότερα από 2.664 ήθελαν και είχαν δηλώσει το συγκεκριμένο τμήμα.

edit: Απόκρυψη παρανόησης
τελευταία επεξεργασία από parmenides51 σε Δευ Αύγ 29, 2011 8:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Νασιούλας Αντώνης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νασιούλας Αντώνης » Δευ Αύγ 29, 2011 5:29 pm

parmenides51 έγραψε:Συγκεκριμένα για το Μαθηματικό Αθηνών υπήρχαν 28 θέσεις για πολύτεκνους, τις οποίες κάλυψαν 13 άτομα.
Τουτέστιν η διαμορφωθείσα βάση 2.664 θα ήταν ακόμα χαμηλότερη αν ενδεχομένως πολύτεκνοι με μόρια λιγότερα από 2.664 ήθελαν και είχαν δηλώσει το συγκεκριμένο τμήμα.
Νασιούλας Αντώνης έγραψε:
drazi έγραψε: ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Ξέρει κάποιος που μπορούμε τις σχετικές με τους πολυτέκνους εγκυκλίους?
parmenides51 έγραψε: edit: Το σχετικό αρχείο με όλες τις ειδικές κατηγορίες από το υπουργείο εδώ.
Δεν ζητάω τις βάσεις των ειδικών κατηγοριών.
Ζητάω τις εγκυκλίους ή ότι άλλο υπάρχει -μαθητής είμαι- που να έχει πληροφορίες σχετικά με τους πολύτεκνους για τις πανελλήνιες.

Να λέει δηλαδή πως διαμορφώνεται αυτή η ειδική κατηγορία (είναι όλοι οι πολύτεκνοι ή μπαίνεις με κάποια κριτήρια), πως προκύπτει ο αριθμός των φοιτητών που δέχεται κάθε τμήμα κτλ κτλ.

Ευχαριστώ

"Το να έχεις συνείδηση της άγνοιάς σου, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη γνώση" , Benjamin Disraeli
"Η αλήθεια ενός θεωρήματος, βρίσκεται στο μυαλό σου, όχι στα μάτια σου" , Άλμπερτ Αϊνστάιν
Άβαταρ μέλους
parmenides51
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parmenides51 » Δευ Αύγ 29, 2011 5:37 pm

Παρανόηση μου, εδώ η εγκύκλιος.

Ωmega Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ωmega Man » Τρί Αύγ 30, 2011 2:06 pm

Είναι δυνατόν μαθητές με μέσο όρο 2.5 να μπαίνουν στα πανεπιστήμια, με την ιδιότητα του πολύτεκνου; Αν είναι δυνατόν, τι εξίσωση προς τα κάτω ήταν πάλι αυτή εν έτη 2011 (και πόσες άλλες που χαρακτηρίστηκαν προοδευτικές και κοινωνικές πάνω απ´όλα για μια δίκαιη κοινωνία)! Δηλαδή να βγάλουμε και ειδικό νόμο για τα μοναχοπαίδια να μπαίνουν με άσσο. Τι τρελά πράγματα συμβαίνουν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Επιβράβευση της ήσσονος προσπάθειας για ακόμη μια φορά από το 30κονταετές καθεστώς της "ισότητας"!!!!! Εδώ βέβαια άλλοι κάνουν παιδιά για να πάρουν μόρια να μπουν στο δημόσιο, αυτό είναι πταίσμα μάλλον και κακώς το σχολιάζω! Τελικά αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα, όσο πιο γρήγορα βουλιάξει τόσο καλύτερα!

What's wrong with a Greek in Hamburg?
Άβαταρ μέλους
Κοτρώνης Αναστάσιος
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοτρώνης Αναστάσιος » Τρί Αύγ 30, 2011 2:34 pm

Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
Άβαταρ μέλους
Μάκης Χατζόπουλος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μάκης Χατζόπουλος » Τρί Αύγ 30, 2011 2:38 pm

Κοτρώνης Αναστάσιος έγραψε:αίσχος...http://www.tovima.gr/society/article/?aid=416868
έλεος!

(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Σεραφείμ
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σεραφείμ » Τρί Αύγ 30, 2011 2:40 pm

Κοτρώνης Αναστάσιος έγραψε:αίσχος...http://www.tovima.gr/society/article/?aid=416868
:yes3: :yes3: :yes3:

Σεραφείμ Τσιπέλης
Άβαταρ μέλους
grigkost
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από grigkost » Τρί Αύγ 30, 2011 2:54 pm

Ωmega Man έγραψε:Είναι δυνατόν μαθητές με μέσο όρο 2.5 να μπαίνουν στα πανεπιστήμια, με την ιδιότητα του πολύτεκνου; Αν είναι δυνατόν, τι εξίσωση προς τα κάτω ήταν πάλι αυτή εν έτη 2011 (και πόσες άλλες που χαρακτηρίστηκαν προοδευτικές και κοινωνικές πάνω απ´όλα για μια δίκαιη κοινωνία)! Δηλαδή να βγάλουμε και ειδικό νόμο για τα μοναχοπαίδια να μπαίνουν με άσσο. Τι τρελά πράγματα συμβαίνουν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Επιβράβευση της ήσσονος προσπάθειας για ακόμη μια φορά από το 30κονταετές καθεστώς της "ισότητας"!!!!! Εδώ βέβαια άλλοι κάνουν παιδιά για να πάρουν μόρια να μπουν στο δημόσιο, αυτό είναι πταίσμα μάλλον και κακώς το σχολιάζω! Τελικά αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα, όσο πιο γρήγορα βουλιάξει τόσο καλύτερα!
... και, φεύ, δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία να ζητήσει παραιτήσεις, αφού την συγκεκριμένη ρύθμιση την "χρεώνεται" ο απελθών κ. Πανάρετος.
"Αιδώς..."

{\color{dred}\Gamma\!\rho\,{\rm{H}}\gamma\varnothing\varrho{\mathscr{H}}\varsigma \ {\mathbb{K}}\,\Omega\sum{\rm{t}}{\mathscr{A}}\,{\mathbb{K}}\!\odot\varsigma
drazi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από drazi » Τρί Αύγ 30, 2011 3:38 pm

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να επιβραβεύουμε τον άσχετο,αδιάφορο και μειωμένης αντιλήψεως μαθητή.Το πιο λυπηρό όμως είναι ότι δεν διάβασα πουθενά κάποια διαμαρτυρία από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών.Τι φοβούνται οι κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες όλων των παρατάξεων?Μην εκτεθούν?Τους πληροφορώ λοιπόν ότι όλος ο κόσμος έχει καταλάβει το ρόλο τους.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Απόκης
Διευθύνον Μέλος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιώργος Απόκης » Τρί Αύγ 30, 2011 3:59 pm

Τι να πεις στο παιδάκι που διάβασε, αγχώθηκε, κουράστηκε, έγραψε 17.5 (αντί για 17.55) που ήταν η βάση και έμεινε έξω τη στιγμή που ο "τουρίστας" του 2.4 πέρασε στη σχολή;

Εύλογα θα αναρωτιέται "Μπαμπά, γιατί δεν κάνατε 2-3 παιδιά ακόμα;" Τι να πεις;...

Γιώργος
Άβαταρ μέλους
S.E.Louridas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S.E.Louridas » Τρί Αύγ 30, 2011 4:17 pm

Επιτρέψτε μου την προσωπική μου άποψη:
Δυστυχώς, βρίσκουν και τα κάνουν, απλά πράγματα!

S.E.Louridas

S.E.Louridas

1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ » Τετ Αύγ 31, 2011 1:30 am

πριν φτάσουμε σε τούτη τη ρύθμιση (διατηρώ επιφυλάξεις αν οι συγκεκριμένες θέσεις πολυτέκνων και λοιπών ειδικών κατηγοριών αφαιρούνται απο τους κανονικούς υποψηφίους) έχουν γίνει άλλες υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας με σοβαρότερες συνέπειες στην εκπαίδευση.
στο κάτω κάτω της γραφής ο φοιτητής που θα μπει στο μαθηματικό με 2500 μόρια πολύ αμφιβάλω αν καταφέρει να αποφοιτήσει ειδικά με τα καινούργια μέτρα περι διαγραφής των αιώνιων φοιτητών.
ο εκπαιδευτικός πολύτεκνος όμως που ίσα ίσα που περνάει τη βάση στο διαγωνισμό του ασεπ και πολύ περισσότερο δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα του καθηγητή γιατί να κάνει μάθημα στα παιδιά μου και στα παιδιά σας;;;;

Ωmega Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ωmega Man » Τετ Αύγ 31, 2011 1:35 am

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:πριν φτάσουμε σε τούτη τη ρύθμιση (διατηρώ επιφυλάξεις αν οι συγκεκριμένες θέσεις πολυτέκνων και λοιπών ειδικών κατηγοριών αφαιρούνται απο τους κανονικούς υποψηφίους) έχουν γίνει άλλες υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας με σοβαρότερες συνέπειες στην εκπαίδευση.
στο κάτω κάτω της γραφής ο φοιτητής που θα μπει στο μαθηματικό με 2500 μόρια πολύ αμφιβάλω αν καταφέρει να αποφοιτήσει ειδικά με τα καινούργια μέτρα περι διαγραφής των αιώνιων φοιτητών.
ο εκπαιδευτικός πολύτεκνος όμως που ίσα ίσα που περνάει τη βάση στο διαγωνισμό του ασεπ και πολύ περισσότερο δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα του καθηγητή γιατί να κάνει μάθημα στα παιδιά μου και στα παιδιά σας;;;;
Γιατί είναι πολύτεκνος! Πως να το κάνουμε! :lol: :lol: :lol:

PanosG

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PanosG » Τετ Αύγ 31, 2011 1:35 am

S.E.Louridas έγραψε:Επιτρέψτε μου την προσωπική μου άποψη:
Δυστυχώς, βρίσκουν και τα κάνουν, απλά πράγματα!

S.E.Louridas
Συμφωνώ και επαυξάνω!!

Γκριμπαβιώτης Παναγιώτης
Ωmega Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ωmega Man » Τετ Αύγ 31, 2011 1:41 am

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:πριν φτάσουμε σε τούτη τη ρύθμιση (διατηρώ επιφυλάξεις αν οι συγκεκριμένες θέσεις πολυτέκνων και λοιπών ειδικών κατηγοριών αφαιρούνται απο τους κανονικούς υποψηφίους) έχουν γίνει άλλες υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας με σοβαρότερες συνέπειες στην εκπαίδευση.

Και κάτι ακόμη, ποιος εφηύρε αυτές τι καταραμένες πριμοδοτήσεις με τα μόρια μπορείτε να μου πείτε; Τι πάει να πει, ανεβαίνω στον πίνακα γιατί έχω μόρια από τους γονείς μου τον παππού μου και την γιαγιά μου, ή μόρια προϋπηρεσίας; Και αν δηλαδή στην πορεία δεν είμαι τόσο καλός αφού η αξιολόγηση στο δημόσιο γενικά είναι ανύπαρκτη, γιατί να πάρω μόρια που δεν αξίζω; Τα χέρια και το μυαλό πρέπει να τα απελευθερώνεις όχι τα δένεις με κανονισμούς που στο τέλος κάνουν κακό σε όλους! Δυστυχώς αγαπητέ Χρήστο αυτοί όχι μόνο θα βγουν από εκεί αλλά θα τους δεις και να ανεβαίνουν πιο γρήγορα από τα παιδιά χωρίς μόρια! Όποιος πέρασε από τα Ελληνικά πανεπιστήμια καταλαβαίνει τι λέω!

Άβαταρ μέλους
chris
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris » Τετ Αύγ 31, 2011 2:54 am

Εγώ πάντως όχι μόνο κατακρίνω και είμαι απογοητευμένος απο τα απαράδεκτα αυτά πράγματα που γίνονται για τους πολύτεκνους αλλά είμαι κατά και γενικά για όλες τις ειδικές κατηγορίες όπου υποψήφιοι με λιγότερα μόρια μπαίνουν σε σχολή της προτίμησής τους...για μένα είναι απαράδεκτο!Αν θέλουν ας τους πριμοδοτήσουν οικονομικά πχ (που φυσικά δν θέλουν...αυτό τους έλειπε άλλωστε...),αλλά όχι να είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι...είναι κατάφορη αδικια να περνάει ο άλλος με λιγότερα μόρια και εσυ να έχεις σκιστεί μέσα στη χρονιά για να περάσεις με τη γενική σειρά!Μιλάω ως μαθητής και πλέον φοιτητής που τα πέρασα φέτος.
Δηλαδή θα κρίνουμε την ικανότητα του υποψηφίου απο το εισόδημα της οικογένειας ή απο τον αριθμό των αδερφών του?ελεος!!

Στραγάλης Χρήστος
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες