Βιβλίο σε Latex

Συντονιστής: grigkost

MANOLISMATHS

Βιβλίο σε Latex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MANOLISMATHS »

Λοιπόν αυτό που αναζητώ είναι απλό και ξεκάθαρο.
Όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει μια γλώσσα προγραμματισμού , για να λάβει νέα γνώση πρέπει να διαβάσει κώδικες κάποιου άλλου.
Έτσι και εγώ έχω διαπιστώσει ότι ο ευκολότερος τρόπος να μάθω αυτά που αναζητώ πλέον από την \LaTeX είναι να διαβάσω αρχεία άλλων.
Συγκεκριμένα ήθελα να μάθω πως γράφονται τα βιβλία, αλλά όχι στο θεωρητικό, ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος ή κάπου κώδικας κάποιου
μαθηματικού βιβλίου, ας πούμε κάποιων σημειώσεων , δεν ξέρω κάτι γενικότερα ώστε να λάβω έμπνευση από αυτό και να πειραματιστώ με δικό μου κείμενο.
Θέλω όμως ένα ολόκληρο βιβλίο, υπό την έννοια ότι θα δω όλες τις λεπτομέρειες, όχι περιγραφή.Θα μου είναι πιο εποικοδομητικό και πιο αποδοτικό, από τον πολύχρονο πειραματισμό, που σίγουρα θα συμβαδίσει.Ξέρω ότι το θέμα των copyrights είναι μεγάλο, για αυτό και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.Το λέω υπό την έννοια ότι απλά θέλω να ένα οδηγό , και τίποτα για εμπορικούς σκοπούς.
Η αφορμή δόθηκε από ένα φίλο μου , που έκανε έντονη προσπάθεια συγγραφής βιβλίου σε Word.Τελικά κατέληξε σε εκδοτική.Αλλά εμένα η απορία μου έμεινε
και επειδή σε κανένα χρόνο πλησιάζει και η διπλωματική , αν έχετε κάτι να προτείνετε θα μας κάνατε πολύ χαρούμενους.

Και πάλι ευχαριστώ
Δεν ευχαριστίεται ο άνθρωπος ότι κι αν αποκτήσει
Γιατί είναι η σκέψη άπειρο, κενό και δεν γεμίζει
Άβαταρ μέλους
Κοτρώνης Αναστάσιος
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Re: Βιβλίο σε Latex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοτρώνης Αναστάσιος »

Νομίζω πως αυτό θα σου κάνει. Κατέβασε το CUEDThesisPSnPDF.zip
Εσύ....; Θα γίνεις κανίβαλος....;
MANOLISMATHS