Διαγώνισμα Α΄Λυκείου Γεωμετρία
Συντονιστής: Μιχάλης Νάννος
Διαγώνισμα Α΄Λυκείου Γεωμετρία
Προσπαθώ να βγάλω θέματα για διαγώνισμα στην Γεωμετρία Α΄Λυκείου με ύλη το 2ο και κυρίως το 3ο κεφάλαιο. Επιθυμώ τα θέματά μου να θυμίζουν στους μαθητές αυτά που θα τους ζητηθούν στο σχολικό τους διαγώνισμα ή τουλάχιστον να είναι κοντά στο επίπεδο δυσκολίας. Οποιαδήποτε άσκηση αντιστοίχησης. Σ-Λ ή πρόβλημα, θα με βοηθήσει να ετοιμάσω ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο διαγώνισμα.
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Re: Διαγώνισμα Α΄Λυκείου Γεωμετρία
Η αλήθεια είναι ότι τα αρχεία τις Γεωμετρία δεν είναι τόσο ενημερωμένα όσο τις Άλγεβρας... από μόνη μας μποϋκοτάρουμε το ένα μάθημα σε βάρος του άλλου και αρχίζω να το διαπιστώνω από την σύντομη ανασκόπηση που έκανα στο αρχείο της Γεωμετρίας μου...
Σου επισυνάπτω μερικά αρχεία, μερικά δικά μου και άλλων συναδέλφων όπως θα δεις... κάνε μια επιλογή και φυσικά η επιλογή θα είναι δική σου, αφού εσύ γνωρίζεις που έχεις κινηθεί ή που θες να δώσεις βάρος.
Σου επισυνάπτω μερικά αρχεία, μερικά δικά μου και άλλων συναδέλφων όπως θα δεις... κάνε μια επιλογή και φυσικά η επιλογή θα είναι δική σου, αφού εσύ γνωρίζεις που έχεις κινηθεί ή που θες να δώσεις βάρος.
- Συνημμένα
-
- ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ.doc
- (52 KiB) Μεταφορτώθηκε 4273 φορές
-
- al_geom_3_12.pdf
- (182.74 KiB) Μεταφορτώθηκε 2503 φορές
-
- 41_Γενικές ερωτήσεις Σ-Λ_.pdf
- (130.9 KiB) Μεταφορτώθηκε 1996 φορές
-
- 38_ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ.pdf