Υπολογισμός Ολοκληρώματος
Συντονιστής: emouroukos
Υπολογισμός Ολοκληρώματος
Να υπολογιστεί το 

- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Re: Υπολογισμός Ολοκληρώματος
Είσαι σίγουρος ότι είναι αόριστο;
Δεν το έχω δει ποτέ μου αυτό... όμως ξέρω το ορισμένο
το οποίο είναι αρκετά γνωστό...
Φιλικά
Προσθήκη: Κοιτώντας το βιβλίο με τα ολοκληρώματα βλέπω πως το συγκεκριμένο δεν υπολογίζεται.
Δεν το έχω δει ποτέ μου αυτό... όμως ξέρω το ορισμένο
το οποίο είναι αρκετά γνωστό...Φιλικά
Προσθήκη: Κοιτώντας το βιβλίο με τα ολοκληρώματα βλέπω πως το συγκεκριμένο δεν υπολογίζεται.Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

Ναι το ορισμένο ολοκλήρωμα το γνωρίζω και εγώ ,για αυτό με παίδεψε
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Για ποιο βιβλίο συζητάμε; Τίτλος; Συγγραφέας;Tolaso J Kos έγραψε: Προσθήκη: Κοιτώντας το βιβλίο με τα ολοκληρώματα βλέπω πως το συγκεκριμένο δεν υπολογίζεται.
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
κ. Μιχάλη καλησπέρα.
Το βιβλίο είναι ηλεκτρονικό... μου το είχε δώσει ένα γνωστός πιο πολύ για να δω τις κατηγορίες ολοκληρωμάτων.
Δεν έχει κάποια στοιχεία... απλώς είναι ένα
το οποίο ξεκινάει και αναλύει τα πιο βασικά ολοκληρώματα, και όποια δεν υπολογίζονται γράφει "Το ολοκλήρωμα δεν υπολογίζεται"
Δεν αναφέρει όμως αν το ολοκλήρωμα υπολογίζεται στους μιγαδικούς και αυτό είναι ένα μείον του.
Οπότε αν το συγκεκριμένο υπολογίζεται στους μιγαδικούς , δε το γνωρίζω...
Φιλικά
Το βιβλίο είναι ηλεκτρονικό... μου το είχε δώσει ένα γνωστός πιο πολύ για να δω τις κατηγορίες ολοκληρωμάτων.
Δεν έχει κάποια στοιχεία... απλώς είναι ένα
το οποίο ξεκινάει και αναλύει τα πιο βασικά ολοκληρώματα, και όποια δεν υπολογίζονται γράφει "Το ολοκλήρωμα δεν υπολογίζεται" Δεν αναφέρει όμως αν το ολοκλήρωμα υπολογίζεται στους μιγαδικούς και αυτό είναι ένα μείον του.
Φιλικά
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Προφανώς κάτι μπερδεύεις εδώ. Συγκεκριμένα μπερδεύεις το κατά πόσο ένα ολοκλήρωμα εκφράζεται με στοιχειώδεις συναρτήσεις σε αντιδιαστολή με το κατά πόσο μπορείς να βρεις αντιπαράγωγο. Έτερον εκάτερον.Tolaso J Kos έγραψε: Δεν αναφέρει όμως αν το ολοκλήρωμα υπολογίζεται στους μιγαδικούς και αυτό είναι ένα μείον του.
Αν δεν γράφεται στοιχειωδώς είναι άλλη ιστορία από το να το υπολογίσεις με χρήση μιγαδικών.
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Α συγνώμη...!! Πράγματι τα μπερδεύω... σας ευχαριστώ που μου το ξεκαθαρίσατε.Mihalis_Lambrou έγραψε:Προφανώς κάτι μπερδεύεις εδώ. Συγκεκριμένα μπερδεύεις το κατά πόσο ένα ολοκλήρωμα εκφράζεται με στοιχειώδεις συναρτήσεις σε αντιδιαστολή με το κατά πόσο μπορείς να βρεις αντιπαράγωγο. Έτερον εκάτερον.Tolaso J Kos έγραψε: Δεν αναφέρει όμως αν το ολοκλήρωμα υπολογίζεται στους μιγαδικούς και αυτό είναι ένα μείον του.
Αν δεν γράφεται στοιχειωδώς είναι άλλη ιστορία από το να το υπολογίσεις με χρήση μιγαδικών.
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης