Έχω ένα samsung κινητό, Α3 , αλλά η ενημέρωση καιρού με το Acuweather έμεινε κολημένη στην Ελαφόνησο .Μάταια προσπαθώ να το φτιάξω, αλλά δεν γίνεται. Η σύνδεση, γράφει, δεν είναι εφικτή.
Εν τω μεταξύ κάποια από εκείνες τις μέρες βγήκε ένας ..ιός που ζήταγε τηλέφωνο για να διαγράψει τους ιούς του τηλεφώνου. Φυσικά δεν έστειλα τίποτα και βγήκα από την καρτέλα.
Δεν ξέρω αν αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται, το αναφέρω όμως ως στοιχείο.
Λέτε να πρέπει να κατεβάσω κάποιο antivirus και ποιο ; Που να απευθυνθώ για το πρόβλημα ; (Έχω cosmote).
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές βόλτες !
Πρόβλημα αλλά ....κινητού !
Συντονιστής: spyros
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
Re: Πρόβλημα αλλά ....κινητού !
Γεια σου Μπάμπη! Με το θέμα του καιρού δε μπορώ να βοηθήσω. Όμως ένα πρόγραμμα προστασίας από
ιούς, σχετικά "ελαφρύ" και αποτελεσματικό είναι το Avira. Καλή συνέχεια!
ιούς, σχετικά "ελαφρύ" και αποτελεσματικό είναι το Avira. Καλή συνέχεια!
Γιώργος
K. Μπάμπη επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με τον (δήθεν) ιο και το έψαξα λίγο, οι ειδοποιήσεις αυτές ανάγονται στα πλαίσια της διαφήμισης και προώθησης συνδρομητικών υπηρεσιών με σκοπό το κέρδος...Είναι πιθανό η εγκατάσταση μιας εφαρμογής να επιφέρει τέτοιου είδους προβλήματα..σε καμία περίπτωση ένας περιηγητής internet δεν μπορεί να σκανάρει το κινητό για ιούς...εγώ προσωπικά κλείνω τις καρτέλες αυτές όταν εμφανίζονται και ανοίγω νέες..επίσης ένα antivirus δεν θα βοηθήσει στη προκειμένη περίπτωση. Σκεφτείτε τι εγκαταστήσατε πρόσφατα και μπορεί να πυροδότησε κάτι τέτοιο.
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Η όλη ιστορία ξεκίνησε με ένα ήρεμο ανέκδοτο που δεν το θυμόμουνα και έβαλα στην αναζήτηση μια λέξη. Ανοίγοντας τη σελίδα εμφανίστηκε το κόκκινο που καλούσε να δώσουμε αριθμό για να διώξει τους ιούς.
Θα πάω τώρα το πρωί σε κάποιο κατάστημα μήπως και το καθαρίσουν. Αλλά να ''χτηπήσει '' ο υιός τον καιρό, περίεργο.
ΣΑς ευχαριστώ όλους και καλή συνέχεια στις διακοπές σας !!!
Μπ
Θα πάω τώρα το πρωί σε κάποιο κατάστημα μήπως και το καθαρίσουν. Αλλά να ''χτηπήσει '' ο υιός τον καιρό, περίεργο.
ΣΑς ευχαριστώ όλους και καλή συνέχεια στις διακοπές σας !!!
Μπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες