http://www.ypepth.gr/docs/them_mat_epal ... o_1006.pdf
Στο ΘΕΜΑ Γ στον πρώτο κλάδο της f έπρεπε να δοθεί και x
-1
-1
, για κάθε
».
και όχι x<1.Είχε έρθει διόρθωση η οποία διευκρίνιζε ότιΑ.Κυριακόπουλος έγραψε:Στο θέμα Γ, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο manos66, στον πρώτο κλάδο θα έπρεπε να δοθεί :και όχι x<1.

.Δηλαδή διαλεξε τον σωστό κλάδο για να αντικαταστήσει την τιμή 6 αλλά σαν υπόριζο κράτησε μόνο το χ."Αχ λέει είναι και το 3 απο κάτω."Αγαπητέ "Tkostas".Tkostas έγραψε:Ηταν η πρώτη φορά φέτος είχα δυο μαθητές που δώσαν εξετάσεις.Θέλω να απαντήσω στον Κύριο Κυριακόπουλο σε τι υποψηφίους απευθύνονται. Τις εξετάσεις αυτές τις δίνουν μαθητές οι οποιοι έχουν πάρα πολλες αδυναμίες όσον αφορά τις έννοιες επιλυση εξίσωσης,συνάρτηση,εκτέλεση απλών μαθηματικών πράξεων(προταιρεότητα) και γενικά υπάρχει ένα συνοθήλευμα ελλειπών γνώσεων στο σύνολο των μαθηματικών απο το γυμνάσιο.Αλίμονο δεν θέλω να παρεξηγηθώ και να θεωρηθεί ότι εννοώ ότι είναι μαθητές με χαμηλότερη νοημοσύνη , ή με μαθησιακές δυσκολίες.Ισα ισα καταφέρνουν να αναπληρώσουν πολλά απο τα κενά τους έστω και στην τελευταία τάξη του λυκείου αφου πηραν την απόφαση να δοκιμαστούν στις εξετάσεις και να περάσουν σε ένα τεχνολογικό ίδρυμα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό έχουν να διδαχθούν ένα βιβλίο έκτρωμα το οποιο αναλύει λεπτομερώς σε ένα Post ο κύριος Ρίζος.
Οι ορισμοί ειδικά έιναι τόσο δυσνόητοι στους μαθητές που η θεωρία δεν είναι είναι οι δεδομενες μονάδες δώρο όπως στα μαθηματικά στο ενιαίο λύκειο.Για να καταλάβετε οι μαθητές μου και οι δύο υπολογίσαν το ολοκλήρωμα αλλα στο τέλος στις πράξεις μεταξύ των κλασμάτων έκαναν λάθος.Κρίμα.
Πιστεύω οι βαθμολογητές να είναι περισσότεροι ανεκτικοί στα γραπτά τους.Συμβαίνει αυτό στα βαθμολογικά κεντρα?Κόβονται εύκολα μόρια?
Παραδειγμα τα αριθμιτικά λάθοι που έκανα εκεί που σας είπα τι 8α τους κοστίσει.
Αλλος μαθητης στο Γ4 την τιμή f(6) την βρήκε.Δηλαδή διαλεξε τον σωστό κλάδο για να αντικαταστήσει την τιμή 6 αλλά σαν υπόριζο κράτησε μόνο το χ."Αχ λέει είναι και το 3 απο κάτω."
Γενικότερα, οι φοιτητές των ΤΕΙ (ή καλύτερα(?) ΑΤΕΙ) έχουν φοβερές ελλείψεις γνώσεων.lna έγραψε:....
Πάντως εγώ πραγματικά απορώ, από αυτά τα παιδιά που θα περάσουν σε ΤΕΙ (σχεδόν όλοι δηλαδή πιστεύω) πόσοι θα καταφέρουν να τελειώσουν.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης